Η μετοχή της Ferrari θα συνεχίσει να ανεβαίνει

Η μετοχή της Ferrari θα συνεχίσει να ανεβαίνει

Η αξία της μετοχής της Ferrari θα συνεχίσει να αυξάνεται λόγω των ειδικών μοντέλων.

Η UBS θεωρεί ότι η τιμή της μετοχής της Ferrari θα συνεχίσει να αυξάνεται λόγω ειδικών μοντέλων με το… διαστημικό περιθώριο κέρδους.

Από τότε που η Ferrari εισήχθη στο χρηματιστήριο τον Ιανουάριο του 2016 η αξία της μετοχής της Ferrari έχει αυξηθεί κατά 71,4% σύμφωνα με τον Michael Binet, αναλυτή για λογαριασμό της UBS. Η μάρκα θα ξεπεράσει τα έσοδα των $950 εκατομμυρίων του 2017, για την ακρίβεια εκτιμάται ότι στο εξάμηνο θα αγγίξει το ένα δις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Business Insider.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 488 Spider [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 458 Speciale [video]

Ο βασικός λόγος, εκτιμούν οι ειδικοί, είναι τα αυτοκίνητα πολύ υψηλού κέρδους, οι ειδικές εκδόσεις εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής που πωλούνται σε αστρονομικές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη McLaren 570 S [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracán LP580-2 [video]

«Κατά την άποψή μας, τα κέρδη από αυτοκίνητα του Ferrari Special Projects και μοντέλα όπως όπως η F12 tdf, η LaFerrari Aperta και η J50 θα αυξήσουν στο 15% των συνολικών κερδών της εταιρείας, από 13% το 2016, εξήγει ο Binet. Ενώ περιμένει να συνεχιστεί η εξαιρετικά πετυχημένη πορεία των Ferrari California T και 488 GTB και Spider.  

To τμήμα Ferrari Special Projects έχει πρόσφατα δημιουργήσει και άλλα μοναδικά κομμάτια όπως η SP America, η SP FFX, η SP Arya, η F12 TRS, η 458 ΜΜ Speciale και η Superamerica 45.

[Πηγή Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube