Έτοιμη η μοναδική Ferrari SP FFX

Έτοιμη η μοναδική Ferrari SP FFX

Η Ferrari παρουσίασε σε κλειστό κύκλο το μοναδικό αυτοκίνητο που έφτιαξε κατά παραγγελία κάποιου εκλεκτού πελάτη από την Ιαπωνία.

Το τελευταίο δημιούργημα του τμήματος Special Projects της Ferrari ονομάζεται SP FFX. Επί της ουσίας πρόκειται για μια κουπέ έκδοση της Ferrari FF, φτιαγμένη για έναν πολύ καλό πελάτη της φίρμας από την Ιαπωνία.

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε δει τα σχέδια της Ferrari SP FFX και τώρα βλέπουμε την πρώτη φωτογραφία από μια πριβέ παρουσίασή της. Ο εμπρός προφυλακτήρας διαφέρει αισθητά από αυτόν της Ferrari FF στην οποία βασίζεται, ενώ η διαφορά τονίζεται ακόμα περισσότερο από το λευκό χρώμα με το οποίο είναι βαμμένα κάποια τμήματά του.

Λευκό υπάρχει και στα μαρσπιέ, τους καθρέφτες και τις εμπρός και πίσω κολόνες της Ferrari SP FFX, κάτι που ξενίζει αρκετά αφού σε αυτά τα σημεία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σκούρα χρώματα. Σε συνδυασμό με το έντονο κόκκινο του αμαξώματος, ο χρωματικός συνδυασμός που επιλέχτηκε για την SP FFX μάλλον δεν θα αρέσει σε όλους. Όχι ότι μας πέφτει λόγος φυσικά.

Ferrari SP FFX
Ferrari SP FFX
[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube