Ferrari F12tdf: Το επίσημο video

Ferrari F12tdf: Το επίσημο video

Η Ferrari ξέρει πώς να προωθεί τα supercars της και το video λανσαρίσματος της νέας, extreme F12 tdf δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τα πλάνα του video δείχνουν όλα όσα πρέπει, αρχίζοντας από τμήματα του νέου μοντέλου περιορισμένης παραγωγής, φωτογραφημένα σε μαύρο φόντο, και προχωρώντας σε γρήγορη οδήγηση στην πίστα, με στροφαρίσματα του μοτέρ και ντριφτ – όλα ξεχωρισμένα το ένα από το άλλο με έξυπνο τρόπο.

Ίσως κάποιοι να περίμεναν πλάνα από οδήγηση στα στροφιλίκια πάνω από το Maranello, με το ουρλιαχτό του V12 να αντηχεί στις πλαγιές και τις κοιλάδες, όπως στο αντίστοιχο φιλμάκι για τη νέα 488 Spider. Όμως κανείς δεν θα απογοητευτεί από τα πλάνα στην πίστα, αφού στο κάτω-κάτω αυτός είναι και ο φυσικός χώρος της F12 tdf.

Ο αναβαθμισμένος V12 της tdf αποδίδει 780 PS και 70,2 kgm ροπής, κόβοντας το χρόνο του 0-100 km/h στα 2,9 δευτερόλεπτα, καθώς έχει μειωθεί και το βάρος του αυτοκινήτου κατά 110 kg σε σχέση με εκείνο της F12 Berlinetta πάνω στην οποία βασίζεται.

Η Ferrari F12 tdf (από το Tour de France, τον παλιό μαραθώνιο αγώνα σε δρόμους και πίστες, στον οποίο είχε διαπρέψει η εταιρεία) θα κατασκευαστεί σε μόνο 799 αντίτυπα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube