Η μοναδική Ferrari Superamerica 45 [video]

Η μοναδική Ferrari Superamerica 45 [video]

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της απαθανατίστηκε η μπλε καλλονή από το Maranello.

Ένας καλός τρόπος για να γιορτάσεις την 45ή επέτειό σου ως συλλέκτης Ferrari είναι να παραγγείλεις κάτι ξεχωριστό. Δύσκολα θα σου πουν «όχι»...

Αυτό ακριβώς έκανε ο Νεοϋορκέζος μεγιστάνας του real estate, Peter Kalikow, το 2011 για τον οποίο το τμήμα Special Projects της ιταλικής μάρκας δημιούργησε την Superamerica 45.

Βασισμένη στην 599, διαθέτει ανοιγόμενη οροφή από ανθρακονήματα με μηχανισμό παρόμοιο με αυτό της 575Μ Superamerica. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μια ειδική απόχρωση του μπλε (Blue Antille) ίδια με της Ferrari 400 Superamerica του 1961 που έχει στη συλλογή του ο Kalikow και η, μοναδική στον κόσμο, Superamerica 45 φοράει χρωμιωμένη μάσκα, ανθρακονημάτινο εμπρός σπλίτερ, μαρσπιέ και διαχύτη καθώς και ζάντες με μπλε λεπτομέρειες.

Οι carbon επενδύσεις στο ταμπλό έχουν επίσης παρόμοιο μπλε φινίρισμα ενώ η υπόλοιπη καμπίνα είναι ντυμένη με μπεζ δέρμα και μπλε λεπτομέρειες.

Η Superamerica 45 απαθανατίστηκε πρόσφατα στους δρόμους του Greenwich στο Connecticut – σε μια περιοχή που, κρίνοντας από τα καταστήματα αλλά και τα υπόλοιπα οχήματα, είναι το φυσικό της περιβάλλον.

[Πηγή: autogespot.nl]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube