33 μοντέλα με τέσσερα φανάρια που έγραψαν Ιστορία

Τα εμπρός φώτα αντιπροσωπεύουν και διαμορφώνουν σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητας του αυτοκινήτου. Το «βλέμμα» του… Στη λίστα μας υπάρχουν τέτοια μυθικά, εμβληματικά ή που συνδέθηκαν άρρηκτα με την ιστορία της φίρμας τους.

Τέσσερα καλύτερα από δύο!

Αν τα δύο εμπρός φανάρια αποτελούν νομική υποχρέωση κάθε αυτοκινήτου, όταν ο κατασκευαστής ποντάρει τα διπλά, τότε τα πράγματα αισθητικά μπορεί να γίνουν ακόμη καλύτερα.

Παράλληλα αποκτά μεγαλύτερη ευχέρεια να αναδείξει πτυχές του χαρακτήρα του αυτοκινήτου που θα ήθελε να τονίσει ιδιαίτερα. Είτε η πτυχή αυτή είναι αθλητική είτε σνομπ είτε αλαζονική είτε κλασική, τα εμπρός φανάρια προσθέτουν ισχυρή δόση του αντίστοιχου χαρίσματος. Ανάμεσά τους και μια αύρα που έχει να κάνει με την κοκεταρία, ακόμη ακόμη και με τη ματαιοδοξία...

Η αλφαβητική λίστα μας συντίθεται από τα μοντέλα που είχαν κάτι να πουν με την τετραπλή ματιά τους, άλλα επειδή αποτελούσαν πρεμιέρα για την εταιρεία, άλλα διότι πήγαν κόντρα στις επιταγές της μόδας και άλλα διότι σηματοδότησαν μια καμπή για ολόκληρη τη φίρμα -καλή ή δυσχερή…

Και φυσικά περιμένουμε να τη συμπληρώσετε με τα δικά σας και μια μικρή λεζάντα ως αιτιολόγηση. Ή επειδή θεωρείτε ότι χρειάζεται να περιληφθούν και αυτά διότι… έτσι σας αρέσει!

TAGS