10 υβριδικά που δεν είναι ξενέρωτα

10 υβριδικά που δεν είναι ξενέρωτα

Τα υβριδικά αυτοκίνητα, ο προπομπός του αμιγώς ηλεκτρικού μέλλοντος, είναι συνήθως ξενέρωτα. Χλωμές επιδόσεις, άχρωμος ήχος, ήπια σχεδίαση, αδιάφορη οδηγικά γεύση. Σαν σούπα νοσοκομείου. Υπάρχουν όμως και ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις.

Η υβριδική τεχνολογία είναι ο διάβολος των petrolheads. Ο εξηλεκτρισμός της αυτοκινητοβιομηχανίας σκοτώνει την απόλαυση της οδήγησης, συνήθως. Τα υβριδικά αυτοκίνητα, ο προπομπός του αμιγώς ηλεκτρικού μέλλοντος, είναι συνήθως ξενέρωτα. Χλωμές επιδόσεις, άχρωμος ήχος, ήπια σχεδίαση, αδιάφορη οδηγικά γεύση. Σαν σούπα νοσοκομείου. Υπάρχουν όμως και ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις.

Υπάρχουν αυτοκίνητα στα οποία η υβριδική τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε είτε ως προπέτασμα πράσινου οικολογικού καπνού για να αποκρύψει από τους περιβαλλοντικά ανήσυχους την αλήθεια. Είτε ως μια μορφή υπερτροφοδότησης, προς όφελος της απόδοσης. Στις δύο παραπάνω περιπτώσεις ανήκουν τα περισσότερα αυτοκίνητα αυτής της λίστας. Ξεχωρίζει ένα. Το οποίο είναι cool γιατί στην εποχή του έφερνε κάτι όντως νέο, με τόλμη, τεχνολογική και σχεδιαστική.

TAGS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube