WRC: Σε άλλον αγώνα ο Ogier στη Βρετανία [video]

WRC: Σε άλλον αγώνα ο Ogier στη Βρετανία [video]

Latvala και Neuville συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα αλλά με σημαντική διαφορά από τον Γάλλο

Ο Sebastien Ogier κέρδισε τέσσερις από τις έξι ειδικές διαδρομές σήμερα στο δεύτερο και μεγαλύτερο σκέλος του Ράλι Ουαλίας φτιάχνοντας μια διαφορά 20.1 δευτερολέπτων από τον team mate του Jari-Matti Latvala. Στην τρίτη θέση με διαφορά 1' 02''.6 βρίσκεται ο Neuville, με την εξάδα να συμπληρώνεται από τους Ostberg, Novikov και Mikkelsen.
 
H βροχή και η λάσπη ήταν τα χαρκατηριστικά της σημερινής ημέρας. Το απόγευμα οι δρόμοι γλυστρούσαν περισσότερο σε σχέση με το πρωί είπε ο Ogier.Tα αυτοκίνητα που περνούσαν πρώτα καθάριζαν τη λάσπη και έμεναν οι πέτρες που γλιστρούσαν. Κάναμε ό,τι καλύτερο για να μείνουμε πάνω στην αγωνιστική γραμμή, είπε ο Γάλλος και όπως φαίνεται τα καταφέραμε. 
 
Ο Latvala είπε πως έκανε ένα πιο προσεκτικό ξεκίνημα και στη συνέχεια πάτησε πάνω στο αυτοκίνητο και πίεσε και κατάφερε να ανέβει στη 2η θέση. Όπως είπε το μαλακό set-up τον βοήθησε να δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο Polo R.
 
"Έκανα το καλύτερό μου και νομίζω ότι οδήγησα πολύ καλά. Αλλά υπήρχε τόσο λίγη πρόσφυση σε ολισθηρές πέτρες, που δεν μπορούσα να πιέσω παραπάνω" δήλωσε ο Neuville.
 
To τρίτος σκέλος του αγώνα ξεκινά αύριο στις έξι το πρωί τοπική ώρα με τις καιρικές συνθήκες να προβλέπονται ίδιες με τις σημερινές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube