WRC Rally Italia: Αλλη μια νίκη για Οζιέ και VW

WRC Rally Italia: Αλλη μια νίκη για Οζιέ και VW

Επιστροφή στις νίκες για τον Οζιέ. Μετά το… διάλειμμα του δικού μας Ακρόπολις, ο Γάλλος επιστρέφει στη φυσική του θέση για φέτος, που δεν είναι άλλη από το ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ

Επιστροφή στις νίκες για τον Οζιέ. Μετά το… διάλειμμα του δικού μας Ακρόπολις, ο Γάλλος επιστρέφει στη φυσική του θέση για φέτος, που δεν είναι άλλη από το ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ.

Στη Σαρδηνία πέτυχε ακόμη μια άνετη νίκη και μάλιστα χωρίς να απειληθεί από τον ανταγωνισμό. Την ίδια στιγμη, η ατυχία του Λάτβαλα στην πρώτη ειδική του αγώνα, μας στέρησε τη δυνατότητα να δούμε επιτέλους μια "ενδοοικογενειακή σύρραξη". Ωστόσο και μετά την ατυχία, ο Λάτβαλα "πυροβόλησε", έδειξε ότι μπορεί και ανέβηκε τελικά στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης πίσω από τον Τ. Νεβίλ που έκανε ένα πολυ καλό αγώνα.

Στους άτυχους της σημερινής ημέρας (και του αγώνα βέβαια), ο Μίκο Χίρβονεν που βγήκε από το δρόμο 500 μέτρα μετά την εκκίνηση της 10ης ειδικής, τη στιγμή που είχε σιγουρέψει μια θέησ στο πόντιουμ για τη Citroen. O άλλος οδηγός της γαλλικής ομάδας, ο Ντάνι Σόρντο δεν μπόρεσε να αντέξει στην επίθεση του Λάτβαλα και τελικά τερμάτισε 4ος στη γενική κατάταξη.  Στη λίστα των "άτυχων" πρέπει να συμπεριλάβουμε τον Νοβικόφ αλλά και τον Μίκελσεν.

Επιτυχία κρίνεται βέβαια και η 9η θέση της γενικής κατάταξης για τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα που έκανε ένα πολύ καλό και σταθερό αγώνα, όντας μπροστά στην κατηγορία WRC2.

ΡΑΛI ΙΤΑΛΙΑΣ (ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ) - ΟΙ 10 ΠΡΩΤΟΙ
1. Οζιέ
2. Νεβίλ +1' 16" 8
3. Λάτβαλα +1' 48" 0
4. Σορντό +3' 19" 2
5. Πρόκοπ +8' 34" 1
6. Εβανς +11' 51" 8
7. Κοσκιούσζκο +11' 52" 7
8. Οστμπεργκ +13' 21" 5
9. Κουμπίτσα +16' 47" 6
10. Aλ Κασίμι +17' 19" 0

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube