WRC: O Ogier προηγείται στο Βρετανικό Ράλι

WRC: O Ogier προηγείται στο Βρετανικό Ράλι

Εγκατέλειψε μετά από έξοδο στην 4η ειδική ο Kubica

Ο Sebastien Ogier προηγείται στο Βρετανικό Ράλι, έχοντας μπει επικεφαλής από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή, αφήνοντας τους υπόλοιπους να μάχονται προς το παρόν για τη δεύτερη θέση.
 
Ο Γάλλος κέρδισε την Πέμπτη το βράδυ τις δύο από τις τρεις νυκτερινές ειδικές, με τον Neuville να κάνει τον καλύτερο χρόνο στην τρίτη.
Η Παρασκευή (και δεύτερη μέρα του αγώνα) ξεκίνησε με δυνατή βροχή και δυνατούς ανέμους, με την πρώτη να δείχνει τα... αποτελέσματά της στις ειδικές όπου η λάσπη έκανε την εμφάνισή της με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Ωστόσο ο Γάλλος δεν πτοήθηκε κερδίζοντας την πρώτη ειδική της ημέρας (και 4η του αγώνα) αφήνοντας τις δύο επόμενες στους Sordo και Latvala.


 
Ωστόσο, μετά και την 6η ειδική του αγώνα εξακολουθεί να προηγείται στην κατάταξη όντας 13,5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Latvala και 35,4 από τον Neuville. 
 
Άτυχος στην πρεμιέρα του στο μπάκετ του DS3 WRC ο Kubica, είχε μια έξοδο 5 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό της 4η ειδικής σήμερα το πρωί και εγκατέλειψε.
 
Ο Πολωνός ήταν αγχωμένος από χθες, έχοντας δηλώσει μετά την κατατακτήρια ειδική πως έχει πολλά ακόμη να μάθει,ενώ επεσήμανε το πρόβλημα του νέου του συνοδηγού με τον οποίο ακόμη δεν έχουν "δέσει" την ώρα που του διάβαζε τις σημειώσεις στα ιταλικά. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube