WRC: Λάθος του συνοδηγού η αιτία της εξόδου Hirvonen

WRC: Λάθος του συνοδηγού η αιτία της εξόδου Hirvonen

Ο Jarmo Lehtinen "έχασε" τις σημειώσεις με αποτέλεσμα να βγουν από το δρόμο

Ήταν λίγο πριν το τέλος της ειδικής Myherin, σε μια δεξιά γρήγορη στροφή διαρκείας όταν τελείωσε η προσπάθεια του Mikko Hirvonen στο Ράλι Βρετανίας. 
 
Ο Φινλανδός εξηγεί πως έγινε: "Ήταν μια δεξιά γρήγορη στροφή με πέμπτη ταχύτητα, αλλά ο Jarmo δεν μου το είπε ποτέ. Έτσι έμεινα με την έκτη στο κιβώτιο και τέρμα γκάζι... Όταν διαπίστωσα ότι δεν περνούσα έτσι ήταν ήδη αργά... Ήρθε η καταστροφή".
Το αυτοκίνητο γλύστρησε και στην συνέχεια τούμπαρε, το παρμπρίζ έσπασε και εγώ ένοιωσα πέτρες και λάσπη στο πρόσωπό μου, συνεχίζει ο Hirvonen. Είχε περισσότερη λάσπη μέσα στο αυτοκίνητο παρά στο δρόμο...

 
Από την πλευρά του ο Lehtinen, που κάθεται στο δεξί μπάκετ του Hirvonen από το 2002, δεν δίστασε ούτε στιγμή να πάρει πάνω του όλο το φταίξιμο: "Ήταν 100% δικό μου λάθος. Έχασα τα λόγια μου. Διάβασα τη γρήγορη δεξιά διαρκείας αλλά για κάποιο λόγο, ποτέ δεν διάβασα τις υπόλοιπες σημειώσεις. Το αποτέλεσμα το βλέπετε... Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι κάθολου ευχαριστημένος από τον εαυτό μου".
 
Σε ό,τι αφορά στο αν καταφέρουν να ξεκινήσουν και πάλι το Σάββατο ο Lehtinen είπε: "Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι γεμάτο λάσπες και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε την κατάσταση. Πρέπει πρώτα να το καθαρίσουμε και μετά να δούμε αν μπορούν οι μηχανικοί μας να επισκευάσουν τις αβαρίες". 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube