Oliver Solberg: Ένα αστέρι γεννιέται [video]

Oliver Solberg: Ένα αστέρι γεννιέται [video]

Ο γιος του Petter Solberg στα 15 του χρόνια δείχνει ότι έχει το DNA του πρωταθλητή

Αν πιστεύετε στις παροιμίες τότε ναι, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και ιδού πώς ο Oliver Solberg, γιός του Petter στα 15 του χρόνια κάνει πράγματα που άλλοι δεν θα κάνουν ποτέ.
 
Ο μικρός λοιπόν φαίνεται να έχει κληρονομήσει μπόλικο από το ταλέντο του πατέρα του και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που του παρέχονται (κακά τα ψέμματα, το ταλέντο μόνον δεν αρκεί) έχει ήδη αρχίσει να διακρίνεται στους αγώνες ράλι. 
 
Το 2016 ο Oliver πήρε το αγωνιστικό βάπτισμα του πυρός κερδίζοντας τρεις αγώνες στο autocross Masters NGK, ενώ έκανε και εντατικές δοκιμές στο μπάκετ ενός Peugeot 208 R2.
 
Για το 2017 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Λετονίας (διότι μόνον εκεί επιτρέπεται να οδηγεί σε αγώνες στην ηλικία του) με συνοδηγό την Veronica Εngan. Μάλιστα στον πρώτο αγώνα rally sprint που έγινε στις 14 Ιανουαρίου κέρδισαν τη δεύτερη θέση.  Ο ίδιος στο facebook του πανηγύρισε δεόντως την επιτυχία αυτή εκφράζοντας τις ευχαριστίες του τόσο στη συνοδηγό του όσο και στους χορηγούς του. 
 
Η συνέχεια προδιαγράφεται σημαντική γιατί πρόκειται για ένα σημαντικό ταλέντο που έχοντας και την υποστήριξη που χρειάζεται αλλά και το «κοουτσάρισμα» από τον πατέρα του, σίγουρα θα σημειώσει επιδόσεις στο μέλλον για τις οποίες θα συζητάμε. 
 
Έως τότε δείτε ένα βίντεο από τον πρόσφατο αγώνα του. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube