Ogier: Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας

Ogier: Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας

Λίγο πριν την εκκίνηση του Ράλι Monte Carlo ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 στέλνει μήνυμα στους αντιπάλους του

Με μια δήλωση-μήνυμα προς τους αντιπάλους του, ο Παγκόμσιος του 2013 στο WRC, Sebastien Ogier ξεκαθαρίζει ότι η VW είναι πανέτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη χρονιά.
 
Ο Ogier που κέρδισε εννέα αγώνες στο WRC του '13, έκανε αυτές τις δηλώσεις στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στην έδρα της VW, στο Wolfsburg της Γερμανίας, όπου δόθηκε και μια εικονική εκκίνηση στην ομάδα για το πρωτάθλημα του 2014 (φωτό).
 
"Είχαμε μόλις 61 ημέρες στη διάθεσή μας,από τη λήξη του τελευταίου αγώνα του '13 έως την εκκίνηση του πρώτου για το '14, είπε ο Ogier,αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να είμαστε ετοιμοπόλεμοι". 
 
Από την άλλη, ο Jost Capito, διευθυντής της Volkwagen Motorsport, τόνισε πως η ομάδα είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένη για το Monte Carlo, έχοντας εξελίξει ακόμη περισσότερο κάποιες λεπτομέρειες στο Polo R WRC.
 
Να σημειώσουμε πως τόσο ο Capito, όσο και ο Ogier, θέλουν πάρα πολύ τη νίκη στο Monte, με δεδομένο ότι πέρυσι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο παρθενικός για την ομάδα και από τους λίγους στους οποίους συμμετείχε ο Loeb, τον οποίο ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε κερδίσει. 
Τελειώνοντας τις δηλώσεις του ο Capito είπε πως ανυπομονούμε να δείξουμε στους αντιπάλους μας τι αξίζουμε.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube