Ο Atkinson τρίτος δοκιμαστής της Hyundai

Ο Atkinson τρίτος δοκιμαστής της Hyundai

Ο πρώην εργοστασιακός οδηγός της Subaru είναι η τελευταία προσθήκη της κορεάτικης εταιρείας στην αναπτυσσόμενη ομάδα δοκιμών της.

Ο Chris Atkinson θα προστεθεί στους Juho Hanninen και Bryan Bouffier, προσφέροντας κι αυτός τις υπηρεσίες του στην εξέλιξη του i20 WRC που η Hyundai Motorsport ετοιμάζει για το 2014.

Ο 33χρονος Αυστραλός, πρωταθλητής Ασίας-Ειρηνικού το 2012, θα δοκιμάσει το i20 WRC για πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά ήταν παρών στο Alzenau της Γερμανίας τον περασμένο μήνα για να γνωρίσει την ομάδα και να δει τις εγκαταστάσεις και το αυτοκίνητο.

«Είναι τόσο συναρπαστικό αυτό το πρόγραμμα», δήλωσε ο Atkinson, «και το να συμβάλεις στην επιστροφή της Hyundai στο WRC, βοηθώντας στην εξέλιξη του i20, είναι εξαιρετικά σημαντικό.

«Έχοντας επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Hyundai Motorsport πριν τρεις εβδομάδες, είμαι βαθιά εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση της ομάδας στο στόχο και τα επιτεύγματά της μέχρι τώρα.

«Έχω μεγάλη εμπειρία από πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα και ράλι του WRC, και θα εκμεταλλευτώ αυτή τη γνώση για να υποστηρίξω την εξέλιξη του i20 WRC για το 2014».

Ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport, Michel Nandan, πρόσθεσε: «Είναι σπουδαίο που ενσωματώνουμε τον Chris στην ομάδα δοκιμών της Hyundai Motorsport για φέτος, και είμαι πεπεισμένος ότι θα μας παράσχει πολλή και ανεκτίμητη εμπειρία του WRC.

«Ο Chris θα υποστηρίξει τη δουλειά των κύριων εξελικτών μας, Juho και Bryan. Με τη συνδυασμένη εμπειρία των τριών δοκιμαστών, θα έχουμε λεπτομερή και αξιόπιστη πληροφόρηση σε κάθε δοκιμή μας».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube