H Ηyundai δηλώνει πανέτοιμη για το Ράλι Monte Carlo [video]

H Ηyundai δηλώνει πανέτοιμη για το Ράλι Monte Carlo [video]

Στόχος μας να τερματίσουν και τα δύο αυτοκίνητα λέει η ομάδα και από εκεί και πέρα θα μιλήσουμε για θέσεις και επιδόσεις

Λίγο πριν την εκκίνηση του πρώτου αγώνα της χρονιάς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, η νεοφώτιστη Hyundai μετά από 8.000 χιλιόμετρα εξαντλητικών δοκιμών και εξέλιξης, δηλώνει έτοιμη για τη μάχη.

Η κορεατική εταιρία με το ολοκαίνουργιο i20 WRC επιστρέφει μετά από πάρα  πολλά χρόνια στις ειδικές διαδρομές και ελπίζει σε ένα καλό ξεκίνημα που θα της δώσει την απαραίτητη δύναμη για να συνεχίσει και στους υπόλοιπους αγώνες.

«Είναι ο πρώτος αγώνας γι' αυτό και δεν βάζουμε στόχους εδώ. Προτεραιότητά μας είναι να τερματίσουν και τα δύο αυτοκίνητα, ώστε να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε στη συνέχεια», λέει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ομάδας, Michel Nandan.

Στο Monte Carlo η Hyundai θα πάρει μέρος με δύο πληρώματα: τους Thierry Neuville- Nicolas Gilsoul (ο Βέλγος ήταν η μεταγραφή της χρονιάς) οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε όλο το Πρωτάθλημα και τους Daniel Sordo - Marc Marti που θα τρέξουν σε επιλεγμένους αγώνες (σε όλους τους ασφάλτινους και σε κάποιους χωμάτινους).
Ο 25χρονος Βέλγος θα κληθεί να δικαιολογήσει όλο το θόρυβο που έγινε πέρυσι γύρω από το όνομά του, μολονότι η παράδοση στο Monte δεν είναι με το μέρος του. Ο Neuville μετράει 3 συμμετοχές του, το 2011 με Peugeot 207 S2000 στο πλαίσιο του IRC, το 2012 με Citroen DS3 WRC και το 2013 με Ford Fiesta RS WRC, δεν έχει καταφέρει να τερματίσει.

Σαφώς καλύτερα είναι τα πράγματα για τον 30χρονο Ισπανό που σε 7 συμμετοχές του μετράει 3 παρουσίες στο βάθρο των νικητών, όντας 2ος το 2007 με Citroen C4 WRC, 2ος το 2012 με Mini WRC και 3ος το 2013 με Citroen DS3 WRC.

Aς δούμε όμως τι λέει η ίδια Hyundai Motorsport και οι άνθωποί της για το Monte Carlo
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube