H Citroën θέλει περισσότερο Loeb

H Citroën θέλει περισσότερο Loeb

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Μεξικό -Δύσκολο όμως να αλλάξει το πρόγραμμά του ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Η εμφάνιση του Loeb στο Μεξικό ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική με τον Γάλλο εννέα φορές παγκόσμιο να διεκδικεί νίκη ή και θέση στο βάθρο κάτι που έχασε από ένα κλατάρισμα ελαστικού.

Οι χρόνοι του (σ.σ.: ναι, ήταν η σειρά εκκίνησης, αλλά δεν ήταν μόνον αυτή), ήταν εξαιρετικοί και όλο το «πακέτο» έκανε τη Citroen να θέλει … περισσότερο Loeb για το φετινό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο  Pierre Budar τόνισε όμως πως άλλο τι θα ήθελαν και άλλο τι μπορεί να γίνει. Η συμφωνία μας – είπε – με τον Loeb είναι για τρεις αγώνες, Μεξικό, Κορσική και Ισπανία και δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να αλλάξει. Μετά από αυτούς θα μιλήσουμε και πάλι. Σε κάθε περίπτωση είπε ο επικεφαλής της Citroën Racing, δύσκολα μπορώ να φανταστώ ομάδα που να μην θέλει να έχει στις τάξεις της τον Loeb και μάλιστα όχι για κάποιους αγώνες αλλά με πλήρη εμπλοκή.
Στο Μεξικό – συμπλήρωσε – ο Sebastien απέδειξε ότι είναι γρήγορος και προσαρμόστηκε γρήγορα τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ τη δεύτερη μέρα ήταν και πρώτος στην προσωρινή γενική κατάταξη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Kris Meeke, ο οποίος υπογράμμισε ότι η παρουσία του Γάλλου στην ομάδα έφερε θετική ενέργεια. Θα μπορούσα να διδαχθώ πολλά από τον Loeb είπε ο Meeke, αν τον είχαμε όλη τη χρονιά δίπλα μας.

Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του Loeb σε περισσότερους από τους συμφωνημένους αγώνες είναι μάλλον αδύνατη με δεδομένο ότι ο Γάλλος έχει πολλές άλλες υποχρεώσεις, που είναι τόσο η συμμετοχή του στο Rallycross όσο και το μανατζάρισμα μιας ολόκληρης αγωνιστικής ομάδας που έχει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube