Δοκιμές σε περιβάλλον... Μόντε Κάρλο για Neuville - i20WRC [video]

Δοκιμές σε περιβάλλον... Μόντε Κάρλο για Neuville - i20WRC [video]

O Βέλγος έπιασε δουλειά στα βουνά της Γαλλίας ενόψει της πρώτης συμμετοχής του με το Hyundai i20WRC στο ράλι Μόντε Κάρλο

Πρώτη γεύση από το αυτοκίνητο που θα οδηγεί την επόμενη χρονιά στο WRC πήρε ο Thierry Neuville, ο οποίος μαζί με τον συνοδηγό του Nicolas Gilsoul, βρέθηκαν στην ημιορεινή Vosges της Γαλλίας,για να δοκιμάδουν το i20 WRC και μάλιστα σε συνθήκες που μοιάζουν πολύ με αυτές που θα συναντήσουν στο Ράλι Μόντε Κάρλο στο οποίο τόσο αυτός όσο και η ομάδα θα κάνουν το αγωνιστικό τους ντεμπούτο.
 
Η περιοχή είναι γνωστή για την κορεάτικη ομάδα αφού είχε βρεθεί εκεί και με τον Bryan Bouffier επίσης για δοκιμές εξέλιξης.
Ο Βέλγος δοκιμάσε περισσότερο το στήσιμο του αυτοκινήτου για να βρει σε συνεργασία με τους μηχανικούς του, αυτό που "κουμπώνει" περισσότερο με το οδηγικό του στιλ. Και αυτό γιατί το αυτοκίνητο που οδηγεί στις δοκιμές ο Neuville δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που θα τρέξει στο Μόντε, αφού εκεί η ομάδα θα έχει στη διάθεσή του το "τελικό προϊόν" της εξέλιξης του i20. 

 
Παράλληλα και ενώ τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας φούντωναν (ακούστηκε ακόμη και το όνομα του Sordo), η Hyundai έμεινε πιστή σε αυτό που είχε διαρρεύσει, ότι δηλαδή θα δώσει μπάκετ σε περισσότερους τους ενός οδηγούς σε επιλεγμένους αγώνες και ανακοίνωσε πως ο Juho Hanninen θα είναι ένας από τους επίσημους οδηγούς της ομάδας. Ο Φινλανδός πρώην Πρωταθλητής Ευρώπης και του IRC, θα τρέξει τον πρώτο του αγώνα με τα χρώματα της Hyundai στη Σουηδία.
 
Αυτό αφήνει ανοικτή τη θέση του δεύτερου οδηγού στο Μόντε με τις φήμες να θέλουν ως επικρατέστερο για team mate του Neuville για τον συγκεκριμένο αγώνα τον Bryan Bouffier.
Μένει να δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους αγώνες και τους λοιπούς οδηγούς. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube