Συνεργασία Jaguar και Pinarello για το επαναστατικό DOGMA K8-S [video]

Συνεργασία Jaguar και Pinarello για το επαναστατικό DOGMA K8-S [video]

H Jaguar παρέχει τη κορυφαία τεχνογνωσία της στην ανάλυση κραδασμών για να δημιουργηθεί το επαναστατικό ποδήλατο της Pinarello.

Η Jaguar, κορυφαία εταιρεία στην ανάλυση των κραδασμών, προκειμένου να κατασκευάσει άνετες και ταυτόχρονα υψηλών επιδόσεων αναρτήσεις για τα αυτοκίνητά της ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία ποδηλάτων Pinarello.

Αλλά και η Pinarello αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους της με υψηλή εξειδίκευση στα ποδήλατα κούρσας. Ενδιάμεσος και σύνδεσμος της συνεργασίας αυτής είναι το Team Sky, το οποίο συμμετέχει στους αγώνες με ποδήλατα της ιταλικής εταιρείας, ενώ τα αυτοκίνητα υποστήριξης είναι της Jaguar.

Η συνεργασία αυτή απέφερε το ποδήλατο DOGMA K8-S. Tο πρώτο του είδους που το πλαίσιό του (900 g) διαθέτει ένα αυθεντικό ελαφρύ σύστημα ανάρτησης (DSS 1.0, Dogma Suspension System), ενώ το οριζόντιο τμήμα των πίσω ψαλιδιών είναι εύκαμπτο, επίπεδο και κατασκευασμένο από ανθρακόνημα (FLEXSTAYS™). Σύστημα που δημιουργεί ένα επαναστατικό σημείο στροφής για την τέλεια άνεση του ποδηλάτη.   

Οι ποδηλάτες του Team Sky, οι Sir Bradley Wiggins, Geraint Thomas και Ian Stannard, θα ντεμπουτάρουν με το Pinarello DOGMA K8-S στο Γύρο της Φλάνδρας, την προσεχή Κυριακή, 5 Απριλίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube