Νέο ποδήλατο Mercedes-Rotwild GT S

Νέο ποδήλατο Mercedes-Rotwild GT S

H Mercedes-Benz και η Rotwild παρουσίασαν το νέο ποδήλατο GT S με έμπνευση από το σούπερκαρ AMG GT.

Εμπνευσμένο από τη Mercedes-AMG GT και σχεδιασμένο για να θέσει νέα στάνταρ στα ποδήλατα βουνού υψηλών επιδόσεων, το Rotwild GT S κατασκευάστηκε για αγώνες και διαθέτει ένα υπέρ-λαφρύ σκελετό βαμμένο στο κίτρινο του ήλιου με ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις.

Το GT S διαθέτει ακόμη ανθρακονημάτινο τιμόνι και ένα νέο ντεραγέ multi-shift που επιτρέπει όπως λέει η Rotwild «να αλλάξεις διαδοχικά πολλά γρανάζια». Άλλά αξιοπαρατήρητα χαρακτηριστικά του ποδηλάτου είναι τα δισκόφρενα Formula AMG R1 Racing FCS και οι ανθρακονημάτινες ζάντες των 29” ντυμένες με λάστιχα Continental Race King.

Σύμφωνα με τον Tobias Moers, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Mercedes-AMG, «η σύνθεση της αγωνιστικής ποδηλασίας , το απαράμιλλου ντιζάιν και της γερμανικής μηχανολογικής εξειδίκευσης είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της AMG και της Rotwild. Το κοινό μας πάθος για κατασκευές υψηλών επιδόσεων θα συνεχίσει να εμπνέει τη συνεργασία μας στο μέλλον».

Η παραγωγή του Rotwild  GT S θα περιοριστεί στα 100 κομμάτια, με τη τιμή του ποδηλάτου να ξεκινά από τα €9.990 στη Γερμανία.

[Πηγή Mercedes-AMG]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube