Driveclub VR, τα πρώτα πλάνα από το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας [video]

Driveclub VR, τα πρώτα πλάνα από το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας [video]

Ένα παιχνίδι προσομοίωσης της οδήγησης τόσο αληθινό, που σε «βυθίζει μέσα του».

Η πρώτη φορά που ενθουσιαστήκαμε με το παιχνίδι Driveclub ήταν όταν η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video 360 μοιρών από ηλεκτρονικό παιχνίδι. Όμως κι αυτό ωχριά σε σύγκριση με τα πρώτα πλάνα gameplay (παιξίματος του παιχνιδιού) του Driveclub Virtual Reality (VR) που λανσαρίστηκε φέτος αποκλειστικά για το PlayStation VR.

H λέξη κλειδί για τα παιχνίδια VR είναι immersive” (που σε βυθίζει μέσα του), κι αυτό ακριβώς προσπάθησε να πετύχει η ομάδα εξέλιξης του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το PlayStation, το headset (σύστημα γυαλιών-ακουστικών) επιτρέπει στους παίκτες «να νιώθουν πραγματικά την απίστευτη ταχύτητα, την αίσθηση και την ακρίβεια της οδήγησης κάποιων από τα πιο εξωτικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων».

Όταν μπουν στο παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν ντριφτ και time trials, πέρα από τα αγωνιστικά προγράμματα single player carrer και virtual reality multiplayer.

Υπάρχει επίσης το Inspection Mode (όπου οι παίκτες μπορούν να επιθεωρήσουν τα αυτοκίνητα από κοντά), πέντε ολοκαίνουργιες αστικές πίστες για να αγωνιστούν, ένα Cruise Mode (για να εξερευνήσεις την πίστα χαλαρά) κι ένα Passenger Mode (για να βλέπεις τον εαυτό σου σε replay από τη θέση του συνοδηγού).

Δείτε λοιπόν πώς είναι το παιχνίδι που σε βάζει στο τιμόνι κυριολεκτικά και συνάμα εικονικά:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube