WTCC: Δοκιμές ενόψει έναρξης του πρωταθλήματος

WTCC: Δοκιμές ενόψει έναρξης του πρωταθλήματος

Η Citroen ολοκλήρωσε τα τεστ στο Abu Dhabi και η Honda αποκαλύπτει το νέο της "όπλο".

Την ώρα που η Citroen ολοκλήρωσε τις πενθήμερες δοκιμές της στην πίστα του Abu Dhabi με το  C-Elysee, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές του δικού της "όπλου".

Σε ό,τι αφορά στη Citroen, το αυτοκίνητο οδήγησαν οι Sebastien Loeb και Yvan Muller καθώς και ο Αργεντίνος Jose Maria Lopez.
Στόχος των δοκιμών ήταν η εξέλιξη σε ό,τι αφορά στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, με τον Yvan Muller να δίνει έμφαση στο βρεγμένο οδόστρωμα, χωρίς όμως να μπορεί να πει ότι ολοκλήρωσε αυτό που ήθελε να κάνει.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών ο Loeb πέταξε στην Αργεντινή για να δοκιμάσει εκεί ένα αυτοκίνητο στην πίστα Termas στο Rio Hondo circuit, που θα φιλοξενήσει τον 8ο γύρο του WTCC 2014.

Σε ό,τι αφορά στη Honda, αυτή έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τις δοκμές που έκανε στο Aragon της Ισπανίας. Η ιαπωνική ομάδα, που κατέκτησε τον τίτλο των κατασκευαστών για το 2013, θα αγωνιστεί φέτος με δύο αυτοκίνητα που θα οδηγούν οι Gabriele Tarquini και Tiago Monteiro.

Η ομάδα εμφανίστηκε ικανοποιημένη για την επίδοσή της το 2013, δια στόματος του προέδρου της Takanobu Ito, ο οποίος τόνισε πως η επιτυχία ήρθε στην πρώτη ουσιαστικά "φουλ" εμπλοκή της στο θεσμό, την ώρα που για το 2014 ο στόχος είναι -όπως είπε - και τα δύο πρωταθλήματα (οδηγών και κατασκευαστών).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube