WTCC: Διετές συμβόλαιο για τον Rob Huff από τη Lada

WTCC: Διετές συμβόλαιο για τον Rob Huff από τη Lada

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2012 θα ενισχύσει τη ρωσική ομάδα

Ενισχύεται η Lada για τις δύο επόμενες χρονιές του WTCC με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του R.Huff. Ο 32χρονος Βρετανός που το 2012 είχε κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγώντας Chevrolet θα πλαισιώσει τους James Tompson και Mikhail Kozlovskiy, σε μια προσπάθεια της ομάδας για μεγαλύτερες διακρίσεις.
 
Ο Huff έχει την εμπειρία να φέρει αυτές τις διακρίσεις αφού αγωνίζεται στο WTCC από το 2005 έχοντας σημειώσει 32 νίκες, ενώ συνολικά στο βάθρο έχει ανέβει 44 φορές.
 
Σκοπός της Lada Sport LUKOIL είναι όχι μόνον να αξιοποιήσει την ταχύτητα του Βρετανού αλλά και να τον "χρησιμποίησει" στην εξέλιξη του αυτοκινήτου της, ενόψει των νέων κανονισμών του 2014. 
 

 
Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της ένταξής του στην ομάδα ο Huff δήλωσε:"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτή τη νέα συνεργασία με τη LADA Sport LUKOIL και για μένα είναι τεράστια συγκίνηση να επιστρέφω με μια εργοστασιακή ομάδα.Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε με τον James Thompson, γιατί έχουμε αγωνιστεί μαζί για πολλά χρόνια και έχω μεγάλο σεβασμό γι' αυτόν. Η ομάδα είναι ακόμα αρκετά νέα στο πρωτάθλημα και ελπίζω να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για να βοηθήσω να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός τίτλου".
 
Ο επικεφαλής της ομάδας Victor Shapovalov δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν τέτοιο οδηγό στην ομάδας μας. Η LADA Sport LUKOIL έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο από την έναρξη της σεζόν και το Granta μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα και να μάχεται για τις πέντε πρώτες θέσεις. Είμαι βέβαιος ότι Huff και Thompson θα είναι ένα από τα ισχυρότερα δίδυμα στο πρωτάθλημα, αλλά θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τον Mikhail Kozlovskiy, ο οποίος έχει πολλά να μάθει στο πλευρό τους".

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube