Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου το 5ο PICK Πάτρας

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου το 5ο PICK Πάτρας

Ξεκίνησε σαν ένα ... στοίχημα και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει θεσμός. Ο λόγος για το PICK Πάτρας

Στην τελικη ευθεία μπαίνει μετά την ολοκλήρωση και ανακοίνωση του Τεχνικού και του Γενικού Κανονισμού ο 5ος αγώνας ΚΑΡΤ P.I.C.K. (Patras International Circuit for Kart). Οπως και τα προηγούμενα χρόνια ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στην πόλη της Πάτρας, στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο Τεχνικός και ο Γενικός Κανονισμός έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr) για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου. Η οργανωτική επιτροπή του PICK μετά τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η ΕΠΑ–ΟΜΑΕ ανακοίνωσε στο επίσημο site της διοργάνωσης αναλυτικά κάθε πληροφορία για τα ελαστικά στις κατηγορίες που συμμετέχουν στο 5o PICK. (http://www.pickpatras.gr/articleView.php?article_id=342)

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για όσους οδηγούς θέλουν να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Δευτέρα 09/09/2013 (22:00). Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ, JUNIOR, LOUX, MASTERS, SUPER και DD2.

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube