Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου το 5ο PICK Πάτρας

Ξεκίνησε σαν ένα ... στοίχημα και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει θεσμός. Ο λόγος για το PICK Πάτρας

Στην τελικη ευθεία μπαίνει μετά την ολοκλήρωση και ανακοίνωση του Τεχνικού και του Γενικού Κανονισμού ο 5ος αγώνας ΚΑΡΤ P.I.C.K. (Patras International Circuit for Kart). Οπως και τα προηγούμενα χρόνια ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στην πόλη της Πάτρας, στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο Τεχνικός και ο Γενικός Κανονισμός έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr) για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου. Η οργανωτική επιτροπή του PICK μετά τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η ΕΠΑ–ΟΜΑΕ ανακοίνωσε στο επίσημο site της διοργάνωσης αναλυτικά κάθε πληροφορία για τα ελαστικά στις κατηγορίες που συμμετέχουν στο 5o PICK. (http://www.pickpatras.gr/articleView.php?article_id=342)

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για όσους οδηγούς θέλουν να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Δευτέρα 09/09/2013 (22:00). Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ, JUNIOR, LOUX, MASTERS, SUPER και DD2.

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr).