Rally Sprint στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Rally Sprint στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Μπορεί στο αεροδρόμιο του Ελληνικού να μην έχει δημιουργηθεί η πίστα που όλοι θα θέλαμε, όμως το ΣΚ 29-30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκεί ένας αγώνας Ράλλυ!

Ο αγώνας, που διοργανώνεται από τα αθλητικά σωματεία Μελανίων και ΑΛΑΜΕ με την τεχνική υποστήριξη της Iron Team, θα διεξαχθεί σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή μήκους 10 km μέσα στις εγκαταστάσεις του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. Πρόκειται για Ράλλυ, οπότε μην περιμένετε να δείτε τα αυτοκίνητα να πατάνε μόνο στους διαδρόμους προσγείωσης-απογείωσης όπως στους αγώνες πίστας. Αντίθετα, θα ακολουθούν μια ιδιαίτερα τεχνική διαδρομή ανάμεσα στα κτίρια του αεροδρομίου χρησιμοποιώντας και τους βοηθητικούς δρόμους, με πολλές εναλλαγές οδοστρώματος.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου τα πληρώματα που συμμετέχουν θα έχουν πέντε περάσματα για να κάνουν αναγνώριση της διαδρομής και να ετοιμάσουν τις σημειώσεις τους. Την Κυριακή, στον αγώνα, η ειδική θα επαναληφθεί τρεις φορές. Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής του «Athens Rally Sprint» από κερκίδες 1.200 ατόμων.

Αν έχετε αυτοκίνητο που «τρέχει» και θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή την τόσο διαφορετική εκδήλωση, προλαβαίνετε: οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Το παράβολο συμμετοχής είναι €180, ενώ για τους εκτός Αττικής συμμετέχοντες πέφτει στα €130. Ο αγώνας προσμετράει στο Έπαθλο Ασφάλτινων Ράλλυ Αττικής και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών.

Δείτε τη χάραξη της διαδρομής στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

[Πηγή: Athens Rally Sprint (και στο Facebook) ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube