Rally Dakar: Η δεύτερη μέρα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...

Rally Dakar: Η δεύτερη μέρα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...

Μετά τις εκπλήξεις της πρώτης ημέρας, οι... συνήθεις ύποπτοι επανήλθαν στην κορυφή

Μια μέρα κράτησαν οι εκπλήξεις και οι χαρές. Τη δεύτερη μέρα και συγκεκριμένα στη διαδρομή San Luis-San Rafael, τα πράγματα ξεκαθάρισαν και τα φαβορί επανήλθαν στη φυσική τους θέση.

Ετσι λοιπόν, μετά τα 433 χλμ. ειδικών διαδρομών της χθεσινής ημέρας, ο Peterhansel και ο Patronelli επέστρεψαν στην πρώτη θέση των κατηγοριών τους, όμως στις μοτοσικλέτες, ο Barreda επιμένει να σέρνει το χορό. 
Πίσω από το ΜΙΝΙ του Stephan Peterhansel, με πολύ μικρή διαφορά (28 μόλις δευτερόλεπτα) ανέβηκε και ακολουθεί ο Carlos Sainz με το Buggy της Red Bull και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Nasser Al Attiyah με το άλλο ΜΙΝΙ με διαφορά 4 λεπτών και 10 δευτερολέπτων από τον πρωτοπόρο Γάλλο.
 

 
Εννέα μόλις δευτερόλεπτα πίσω από τον οδηγό από το Κατάρ ακολουθεί ένα ακόμη ΜΙΝΙ με τους Roma-Perin, ενώ οι επικεφαλής της πρώτης ημέρας με το κινεζικό Haval έμειναν με πολλά προβλήματα πολύ πίσω, αλλά ένα άλλο Haval με τους Lavieille-Garcin, κρατά ψηλά τη σημαία της Κίνας...
 
Στα quads ο Αργεντινός Patronelli οδηγεί πλέον τον αγώνα, με τον πρωτοπόρο της πρώτης ημέρας Χιλιανό Casale να πέφτει στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ενώ στις μοτοσικλέτες ο Bort Barreda έχει κάνει με τη Honda του μια διαφορά 2 λεπτών και 3 δευτερολέπτων από την ΚΤΜ του Χιλιανού Contardo Lopez
Ο Coma βρίσκεται στην 5η θέση και διαφορά 7 λεπτών από τον πρωτοπόρο και ο Despres στην όγδοη. 
 
Η τρίτη ημέρα του αγώνα περιλαμβάνει τη διαδρομή San Rafael - San Juan, η οποία έχει 301 χλμ. ειδικών διαδρομών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube