Ράλι Dakar: Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα ΜΙΝΙ στην κορυφή! [video]

Ράλι Dakar: Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα ΜΙΝΙ στην κορυφή! [video]

Ενώ ο Peterhansel μείωσε κι' άλλο τη διαφορά του από τον Roma

Σε... οικογενειακή υπόθεση για τα Mini ALL4 Racing αναδεικνύεται μέχρι στιγμής το Dakar.

Kαι αυτό γιατί στις τέσσερις πρώτες θέσεις βρίσκονται ισάριθμα ΜΙΝΙ με τον Roma να προηγείται αλλά τον βετεράνο και πολυνίκη Stephane Peterhansel να μειώνει την διαφορά.
Συγκεκριμένα με τη νίκη τους στην τελευταία διαδρομή, οι Peterhansel-Cottret απέχουν πλέον από τους Roma-Perin μόλις 12 λεπτά, δίνοντας νέα τροπή αλλά και ενδιαφέρον στον αγώνα. Στα 54 λεπτά πίσω,στην τρίτη θέση, βρίσκονται οι Terranova-Fiuza, με τους Al Attiyah-Cruz να τους ακολουθούν στα πέντε λεπτά και να διεκδικούν τη θέση στο βάθρο των νικητών.
Την ίδια ακριβώς διαφορά έχουν και οι De Villiers-von Zitzewitz με το Toyota.

Στις μοτοσικλέτες ο Mark Coma με KTM έχει αυξήσει στα 55 λεπτά τη διαφορά του από τον δεύτερο Bort Barreda, ενώ στα φορτηγά η διαφορά των πρώτων, των De Rooy-Colsoul-Rodewald με Iveco από τους δεύτερους (Karginov, Mokeev-Devyatkin με Kamaz) έχει διαμορφωθεί στα 13 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.
Τέλος στα quads ο Casale (Yamaha) εξακολουθεί να προηγείται του Lafuente (Yamaha) με διαφορά 22 λεπτών και 39 δευτερολέπτων.

Ο Carlos Sainz κυριολεκτικά καταποντίστηκε στην χθεσινή 9η ημέρα του αγώνα, τερμάτισε με διαλυμένο όλο το εμπρός μέρος του SMG και σημείωσε τον 26ο χρόνο, έχοντας πλέον χάσει κάθε ελπίδα για διάκριση.


FR - étape 9 - Auto/Moto - Résumé de l'étape... από Dakar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube