Ράλι Condroz : Το ζεύγος Loeb στο πιο ψηλό σκαλί [video]

Ράλι Condroz : Το ζεύγος Loeb στο πιο ψηλό σκαλί [video]

Τελικά ο «κοντός» κερδίζει ακόμη και όταν δεν έχει συνοδηγό τον Helena

Tα τελευταία χρόνια ο Sebastien Loeb συνηθίζει να παίρνει μέρος σε έναν αγώνα το χρόνο με συνοδηγό τη σύζυγο του Severine.

Την παράδοση αυτή κράτησαν ζωντανή και φέτος παίρνοντας μέρος στο Ράλι Condroz, αγώνα που προσμετρά στο βελγικό Πρωτάθλημα Ράλι.
Οι δύο τους, στα μπάκετ ενός Citroen DS3 WRC, κέρδισαν όλες τις ειδικές του αγώνα εκτός από μια και όπως ήταν φυσικό ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Είναι η τέταρτη φορά που το ζεύγος Loeb Loeb κερδίζει τον συγκεκριμένο αγώνα, σε σύνολο τεσσάρων συμμετοχών. Με άλλα λόγια όσες φορές πήραν μέρος κέρδισαν.

‘Ομως στον συγκεκριμένο αγώνα ο Γάλλος κέρδισε μεταξύ άλλων και έναν... διαφορετικό αντίπαλο. Ο επί χρόνια συνοδηγός του Daniel Helena καθόταν στο δεξί μπάκετ μιας Citroen Xsara WRC  την οποία οδηγούσε ο επικεφαλής της Citroen Racing, o Yves Matton. Ο Loeb κέρδισε το «αφεντικό» και τον πρώην συνοδηγό του, παρά το γεγονός ότι αστειευόμενος πριν τον αγώνα δήλωνε πως είναι ρίσκο να κερδίσεις το αφεντικό διότι μπορεί να θυμώσει και να με διώξει από το WTCC.

Στη δεύτερη θέση, και με διαφορά που ξεπέρασε τα έξι λεπτά, τερμάτισε ο Xavier Bounche με Xsara WRC, την ώρα που το Πρωτάθλημα Βελγίου έχει ήδη καταλήξει στα χέρια του γνωστού Freddy Loix.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube