Ο Σουμάχερ στο παλιό Νίρμπουργκρινγκ με μονοθέσιο!

Ο Σουμάχερ στο παλιό Νίρμπουργκρινγκ με μονοθέσιο!

Μπορεί ο Μίκαελ Σουμάχερ να αποτελεί παρελθόν για τη Formula 1, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τον ξαναδούμε σε μονοθέσιο

Μπορεί ο Μίκαελ Σουμάχερ να αποτελεί παρελθόν για τη Formula 1, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τον ξαναδούμε σε μονοθέσιο. Σύντομα πρόκειται να οδηγήσει μια Mercedes-Benz W02, του 2011, στο «μεγάλο» Νίρμπουργκρινγκ.

Ο γύρος του Μίκαελ Σουμάχερ με τη W02 θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου, στα πλαίσια του 24ωρου αγώνα VLN. Η χάραξη που χρησιμοποιεί αυτός ο αγώνας περιλαμβάνει τη σύγχρονη πίστα της F1 αλλά και το «Νορντσλάιφε», οπότε αυτή είναι η διαδρομή που θα ακολουθήσει και ο 44χρονος Γερμανός για έναν «γύρο επίδειξης», όπως χαρακτηρίζεται επίσημα. Ο ίδιος δήλωσε πως έχει πολύ ωραίες μνήμες από το Νίρμπουργκρινγκ και πως ελπίζει να προσφέρει στους θαυμαστές και τους φίλους του μια καλή εικόνα για να τον θυμούνται, τώρα που αποσύρεται. Άλλωστε με το Κέρπεν, τη γενέτειρα του Μ. Σουμάχερ, να βρίσκεται σε απόσταση περίπου 80 km από το Νίρμπουργκρινγκ, οι φίλοι του που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα είναι αρκετοί.

Παράλληλα, το «Ρινγκ» είναι ο τόπος όπου γεννήθηκαν και αναδείχθηκαν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Mercedes-Benz, κάποτε γνωστά ως «Ασημένια Βέλη». Και το να οδηγήσει ένα σύγχρονο «Silver Arrow» εκεί θα είναι, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μίκαελ Σουμάχερ, «μια φανταστική εμπειρία».

[Πηγή: F1 Racing]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube