O Paul di Resta στο DTM με την ομάδα της Mercedes

O Paul di Resta στο DTM με την ομάδα της Mercedes

Επιστροφή στο πρωτάθλημα Τουρισμού με ευθείες βολές κατά της Force India

Μετά τρία χρόνια στη Force India, o Paul di Resta είδε τον εαυτό του να μένει εκτός νυμφώνος της F1 και έτσι στράφηκε στα παλιά του λημέρια, στο DTM.

Η επιστροφή του - για την οποία δηλώνει ετυτυχής - θα γίνει με την ομάδα της Mercedes, με την οποία είχε κερδίσει τον τίτλο το 2010 πριν πάει στη Formula1.
"Νοιώθω πολύ ωραία που επιστρέφω και που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Mercedes-Benz, αφού το DTM είναι κάτι που το έχω καλά κλεισμένο μέσα στην καρδιά μου και το αγαπώ πολύ. Με δεδομένη την εμπρειρία μου και την γνώση της ομάδας, θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει το πρωτάθλημα στη Mercedes-Benz."

Αναφερόμενος στην καριέρα του στη F1, δεν παρέλειψε να ρίξει βέλη στην πρώην ομάδα του, λέγοντας πως δεν έφυγε αξαιτίας κακών επιδόσεων αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν είχε δυνατά μπάτζετ πίσω του.

Ωστόσο - συμπλήρωσε - είμαι ακόμη αρκετά νέος για να επιστρέψω αν εμφανιστεί κάποια ευκαιρία. Προς το παρόν η συμμετοχή μου στο DTM, θα μου δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσω μεγάλο μέρος της εμπειρίας μου από την F1, αλλά θα "κρατώ με το ένα πόδι την πόρτα ανοικτή" αν κάτι ενδιαφέρον παρουσιαστεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube