O Nico Rosberg επενδύει στη Formula E

O Nico Rosberg επενδύει στη Formula E

Θα οδηγήσει την Gen 2 στην πρώτη της εμφάνιση στον αγώνα του Βερολίνου.

Μετά την απόσυρσή του από τις πίστες, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Nico Rosberg αποκάλυψε ότι αποφάσισε να επενδύσει στην Formula E.

Στο πλαίσιο αυτό, θα οδηγήσει στην πρώτη της εμφάνιση την Formula E GEN2, στο Βερολίνο, σε ένα 10λεπτό επίδειξης πριν τον επίσημο αγώνα στο αεροδρόμιο Tempelhof.
Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα οδηγήσει το Gen2, τονίζοντας πως είναι κάτι μοναδικό να βιώσετε τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός τέτοιου αυτοκινήτου.
Αυτό που κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό το γεγονός –είπε – είναι πως θα γίνει στο E-Prix του Βερολίνου, καθώς όλοι ξέρετε την αγάπη που έχω στους αγώνες και ιδιαίτερα αυτούς που γίνονται στην πατρίδα μου.
Από την εποχή που αποσύρθηκα από την F1 έχω ενδιαφερθεί πολύ για την ηλεκτροκίνηση και την τεχνολογία που αυτή ενσωματώνει αλλά και τις δυνατότητες που αυτή έχει να επηρεάσει την κοινωνία και τον πλανήτη μας. Πίστευα από καιρό στην Formula E και τώρα ήρθε ο καιρός να επενδύσω σε αυτήν.

Από την πλευρά του ο CEO της Formula E, εξήρε την απόφαση του Rosberg και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο αυτοκίνητο.
Το GEN2 που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Γενεύης, έχει αυξημένη αποθηκευτική ικανότητα ενέργειας στις μπαταρίες του, κάτι που σημαίνει πως οι οδηγοί δεν θα χρειάζεται πλέον να αλλάζουν αυτοκίνητα στο μέσον του αγώνα.
Ο Alejandro Agag τόνισε πως είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για να δούμε ένα νέο αυτοκίνητο σε δράση και αυτό γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστό γιατί πίσω από το τιμόνι θα κάθεται ένα μεγάλο όνομα.

Ακόμη πιο σημαντικό είναι, κατέληξε, να έχουμε τον Rosberg όχι μόνον πρεσβευτή αλλά και επενδυτή στη Formula E. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube