Ο Mick Schumacher στο Stars & Cars της Mercedes

Ο Mick Schumacher στο Stars & Cars της Mercedes

O γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ψηφίστηκε πρώτος μεταξύ θρύλων της F1 και του DTM για να συμμετάσχει στο Αγώνα των Πρωταθλητών της Mercedes.

Τελικά ο Mick Schumacher θα συμμετάσχει στο Stars & Cars της Mercedes στις 12 Δεκεμβρίου στην Στουτγάρδη, θέμα το οποίο παρακολουθούσαμε από μέρες.

Στο event που είναι στημένο στα πρότυπα του ROC θα συμμετάσχουν οι δύο οδηγοί F1 της Mercedes, Hamilton και Rosberg, οι οκτώ οδηγοί της στο DTM, βετεράνοι που έχουν γράψει ιστορία με την μάρκα και νέα ταλέντα των οποίων την πορεία υποστηρίζει η Mercedes.

Μετά τους αγώνες καρτ, ο νεαρός Schumacher πέρασε φέτος σε αγώνες μονοθεσίων και συγκεκριμένα στην γερμανική Formula 4. Η καριέρα του ήταν φυσικό ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του Τύπου. Όμως λόγω της συγκυρίας που έχει να κάνει με τον τραυματισμό και την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, η οικογένεια απέρριπτε όλη τη χρονιά τα αιτήματα για συνεντεύξεις που έφταναν βροχή. Η παρουσία του στο Stars & Cars της Mercedes με την οποία ο Michael έκλεισε την καριέρα του θα είναι η μεγαλύτερη ως τώρα έκθεση του Mick στην δημοσιότητα.



Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 18 οδηγοί που σχετίζονται με την Mercedes. Ο Mick Schumacher πέρασε πανηγυρικά, κερδίζοντας την ψηφοφορία, πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής F1 Mika Hakkinen, o Jean Alesi, o David Coulthard, o πέντε φορές πρωταθλητής DTM Bernd Schneider και ο οδηγός του safety car  της F1, Bernd Maylander ήταν οι άλλοι πέντε που το κοινό επέλεξε μέσω της ψηφοφορίας μαζί με τον Mick Schumacher για να συμμετάσχουν στο Stars & Cars.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube