O Mark Webber συνεχίζει την καριέρα του στην Porsche

O Mark Webber συνεχίζει την καριέρα του στην Porsche

Ο Μάρκ Ουέμπερ υπέγραψε συμβόλαιο με την Porsche για να συμμετέχει από το 2014 με τα χρώματά της στο Le Mans αλλά και στο World Endurance Championship

Ο Μάρκ Ουέμπερ υπέγραψε συμβόλαιο με την Porsche για να συμμετέχει από το 2014 με τα χρώματά της στο Le Mans αλλά και στο World Endurance Championship (WEC), στο τιμόνι του πρωτότυπου LMP1.

To συμβόλαιο είναι μονοετές αλλά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης, κάτι που θεωρείται σίγουρο.
Ο Ουέμπερ έχει συμμετάσχει άλλες δύο φορές στο Le Mans και στην παρούσα φάση θα πλαισιώσει τους άλλους δύο οδηγούς της ομάδας, τον Γερμανό Τίμο Μπέρνχαρντ και τον Γάλλο Ρομέν Ντυμάς αλλά και τον οδηγό-δοκιμαστή της ομάδας, τον Ελβετό Νιλ Τζανί.

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή γι' αυτόν να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο σαν το LMP1, που θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα και προηγμένα τεχνολογικά και είναι πραγματικά χαρούμενος διότι η Porsche είναι το επόμενο βήμα του μετά την Formula1.
Aπό την πλευρά τους οι άνθρωποι της Porsche δηλώνουν χαρούμενοι για την ένταξη του Ουέμπερ στην ομάδα, ποντάροντας στην εμπειρία, την ταχυτητα, τη μαχητικότητα αλλά και τις οργανωτικές του ικανότητες όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει ο Φρίτζ Ενζινγκερ, επικεφαλής του πρότζεκτ LMP1.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube