Ο Mad Mike μας παρουσιάζει το RADBUL των 1.200 ίππων [video]

Ο Mad Mike μας παρουσιάζει το RADBUL των 1.200 ίππων [video]

Ο Νεοζηλανδός "Drift King" Mad Mike Whiddett εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όταν «τιθασεύει» το 4ρότορο twin-turbo Mazda MX-5.

Ο Mike Whiddett είναι ένας από τους καλύτερους drifter του πλανήτη. Με απίστευτη ακρίβεια, καταφέρνει να «γυρνάει» το RADBUL στις στροφές, «γλείφοντας» τις μπαριέρες και τα τριπόδια των φωτογράφων.

Η εξέλιξη του συγκεκριμένου Mazda MX-5 κράτησε πάνω από 1.000 ώρες. Ο Mad Mike και η ομάδα του ξεκίνησαν από το μηδέν και όλα τα τμήματα του RADBUL δημιουργήθηκαν με σκοπό την μέγιστη απόδοση. Ο κύριος στόχος του εγχειρήματος ήταν να κατασκευάσουν το καλύτερο αυτοκίνητο όλων των εποχών για χρήση drift.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ FOS 2017: Ο Mad Mike και το MX-5 των 1.200 ίππων [video]

Για να κερδίσεις όμως τίτλους, δεν χρειάζεται μόνο να έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο. Για την ακρίβεια, αυτό είναι κάτι που «φτιάχνεται». Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Mad Mike ήταν να μπορέσει να ελέγξει με ακρίβεια το 4ρότορο twin-turbo Mazda MX-5 των 1.200 ίππων. Όπως μάλιστα αναφέρει και ο ίδιος, «Είναι άγριο και πολύ δύσκολο να το οδηγήσεις, οπότε πρέπει να είσαι πραγματικά συγκεντρωμένος για να μείνεις στο δρόμο. Είναι βίαιο».

Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube