Mία κυρία στο Race of Champions [video]

Mία κυρία στο Race of Champions [video]

Η Susie Wolff θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα τρέξει στον αγώνα των πρωταθλητών

H Susie Wolff, οδηγός δοκιμών της Williams, θα τρέξει στον αγώνα των πρωταθλητών - Race of Champions (ROC)  - τον επόμενο μήνα. 
 
Είχε προηγηθεί βέβαια η Michèle Mouton, η οποία θεωρείται και η "μητέρα" του αγώνα (μαζί με τον σύζυγό της τον εμπνεύστηκαν), η οποία είχε πάρει μέρος το 2010 στον αγώνα οδηγώντας - τί άλλο; - ένα Audi S1. Η Michèle Mouton είχε τρέξει στον αγώνα εκείνης της χρονιάς (είχε γίνει στο Düsseldorf) στο πλαίσιο επίδειξης πριν τον κανονικό αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει, αφού είχε μια άτυχη στιγμή και τούμπαρε. 


Η Wolff μαζί με τον David Coulthard, θα αποτελέσουν το δίδυμο της "εθνικής ομάδας" της Βρετανίας, την ώρα που η 30χρονη Σκωτσέζα θα έχει απέναντί της οδηγούς όπως ο Michael Schumacher, ο πρωταθλητή WRC του 2013 Sebastien Ogier, o 9 φορές νικητής του Le Mans, Tom Kristensen και ο 4 φορές πρωταθλητής V8 Supercar Jamie Whincup
Ο αγώνας φια φέτος θα φιλοξενηθεί στο Rajamangala Stadium της Μπανγκόγκ στη Ταϊλάνδη.
 
Η Susie Wolff δηλώνει ευτυχισμένη για την επιλογή της υπογραμμίζοντας ότι "κάθε οδηγός θα ήθελε να συμμετέχει στο Race of Champions. Είναι ένας αγώνας που παρακολουθώ κάθε χρόνο και είναι παραπάνω απο συναρπαστικός. Με τον David έχουμε την ευθύνη να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας. Είχαμε αγωνιστεί μαζί στο DTM και γνωριζόμαστε πολύ καλά". 
 
Δείτε στο Video την άτυχη στιγμή της Michèle Mouton
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube