Loeb εναντίον Elena στο ράλι Condroz-Huy στο Βέλγιο

Loeb εναντίον Elena στο ράλι Condroz-Huy στο Βέλγιο

Οι δύο τους θα βρεθούν αντίπαλοι - Τι λένε για αυτήν την "κόντρα" τους

Δεν πρόλαβε καν να τελειώσει το Ράλι Γαλλίας και ο Sebastien Loeb επιβεβαίωσε ότι θα ξαναβρεθεί στο μπάκετ του Citroen DS3 WRC, αυτή τη φορά στο Βελγικό Ράλι Condroz-Huy, το Νοέμβριο.

Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά θα θα έχει σαν συνοδηγό τη γυναίκα του, την
Severine.
Και αν ο Αλσατός δεν μπορεί να «αποτοξινωθεί» από το μικρόβιο των ράλι, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο συνοδηγός του, ο
 Daniel Elena.
Ο Γάλλος λοιπόν, στον ίδιο αγώνα, θα κάνει... αντίπραξη στην
Loeb αφού θα καθίσει στο δεξί μπάκετ μιας Citroen Xsara WRC την οποία θα οδηγεί το αφεντικό της Citroen Racing, ο Yves Matton. 

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως η γυναίκα του είναι ευτυχισμένη, μια και της αρέσει μια-δύο φορές το χρόνο να τρέχουν μαζί. Μάλιστα μαζί είχαν κερδίσει το ελβετικό Rallye du Chablais μέσα στη χρονιά.
Μάλιστα ο
Loeb αναφερόμενος στην «κόντρα» που θα έχει με τον Yves Matton, δήλωσε με χιούμορ πως «με τη Severin στο δεξί μπάκετ έχω πλεονέκτημα γιατί θα έχω λιγότερο βάρος στο αυτοκίνητο (σ.σ.: εννοεί πως ο Elena είναι χοντρός), αλλά από την άλλη φοβάμαι πως αν δεν κάνω πίσω και κερδίσω τον Matton, μπορεί αυτός να θυμώσει και να χάσω τη θέση μου στο WTCC…».

Σε κάθε περίπτωση – συμπλήρωσε  - με τη
Severin κάθε φορά που τρέχουμε το κάνουμε απλά για να διασκεδάσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε και ένα καλό αποτέλεσμα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube