Και ο Vitaly Petrov φλερτάρει με το DTM

Και ο Vitaly Petrov φλερτάρει με το DTM

Ο Ρώσος δοκιμάζει την τύχη του στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού με την ομάδα της Mercedes AMG

Εν αρχή ην Paul di Resta, ο οποίος αφού δεν βρήκε θέση στην F1 εξασφάλισε μπάκετ στο DTM.
Tώρα είναι η σειρά του Vitaly Petrov να αναζητήσει την τύχη του στο DTM, αφού και αυτος δεν ευτύχησε στην F1 για το 2014.


Βέβαια η διαφορά τους είναι ότι ο μεν Paul di Resta θεωρείται δεδομένος για την ομάδα, ο δε Petrov απλώς θα οδηγήσει την C-Coupe, στις δοκιμές που γίνονται στην Πορτογαλία, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο για τη συνέχεια.

Παρόλα αυτά ο 29χρονος Ρώσος δήλωσε ευτυχής αλλά και ευγνώμων που η  Mercedes-Benz τον προσκάλεσε να οδηγήσει ένα από τα αυτοκίνητά της για το πρωτάθλημα DTM.
Οι δοκιμές - όπως είπε - είναι μια ευκαιρία για να βρεθώ ξανά πίσω από το τιμόνι ενός καθαρού αγωνιστικού. Η πρώτη μου εμπειρία με τα DTM ήταν πέρσι, όταν οδήγησα στο Moscow City Racing ένα αγωνιστικό ταξί DTM της Mercedes-Benz στην πίστα Moscow Raceway, κατά την διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου.

Από την πλευρά της η Mercedes δια στόματος του επικεφαλής της Mercedes-Benz Motorsport Toto Wolff, επικεφαλής της Mercedes-Benz Motorsport δείχνει να καλοβλέπει τη συμμετοχή του Petrov στο DTM, με δεδομένο ότι η Ρωσία "είναι μια πολύ σημαντική αγορά για τα DTM και την Mercedes-Benz, δεδομένης και της μεγάλης επιτυχίας που είχε ο αγώνας πέρυσι στην πίστα Moscow Raceway".

Ο Toto Wolff δεν διευκρίνισε πάντως αν ο Petrov πέρα από την αγωνιστική του φόρμα, πηγαίνοντας στην Πορτογαλία είχε στις αποσκευές του και κάποιο καλό χορηγικο πακέτο".

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube