FOS 2017: Στις αχυρόμπαλες κατέληξε ένα σπάνιο Ford RS200 Evo 2 [video]

FOS 2017: Στις αχυρόμπαλες κατέληξε ένα σπάνιο Ford RS200 Evo 2 [video]

Η έξοδος στο χορτάρι έστειλε τον Pat Doran και το Ford RS200 στον αχυρένιο τοίχο.

Πολλά αυτοκίνητα έχουν τρέξει την ανάβαση του Goodwood Festival of Speed και έχουν βγει αλώβητα, αλλά περιστασιακά συμβαίνουν και κάποια ατυχήματα. Ένα τέτοιο συνέβη εχθές στα δοκιμαστικά του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας με πρωταγωνιστή ένα Ford RS200 Evo 2.

Η οδήγηση ενός εμβληματικού αυτοκινήτου στην ανάβαση του FOS πρέπει να είναι μια ιδιαίτερα συναρπαστική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι και τρομακτική. Εάν κάτι πάει στραβά, οι πιθανότητες λένε ότι θα το πληρώσεις ακριβά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Goodwood Festival of Speed 2017 [live streaming]

Αυτό βέβαια δεν σταματά τους περισσότερους οδηγούς από μία «ηρωική» εμφάνιση ανάμεσα στο πλήθος με το αγαπημένο τους αυτοκίνητο, και ας κρύβει καμιά φορά εκπλήξεις. Αυτό έπαθε και ο οδηγός Rallycross Pat Doran που τράκαρε το Ford RS200 Evo 2 πριν ακόμα ξεκινήσει επίσημα το FOS 2017.

Έκανε λάθος στην είσοδο της Molecomb, φάνηκε να το διορθώνει, αλλά τελικά κατέληξε με το πλάι στον αχυρένιο τοίχο. Ο Pat βγήκε σώος και υποκλίθηκε αμέσως στο κοινό, κάτι που δεν μπορούμε όμως να πούμε και για το εμβληματικό rally car που έπαθε μεγάλη ζημιά στο πίσω μέρος του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube