Έτοιμη η αγωνιστική Lamborghini Huracán

Έτοιμη η αγωνιστική Lamborghini Huracán

Η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία για το αγωνιστικό που θα τρέχει στο Super Trofeo το 2015.

Ονομάζεται Lamborghini Huracán LP610-4 Super Trofeo και θα αντικαταστήσει τη Gallardo LP570-4 Super Trofeo στο πρωτάθλημα ενιαίου της ιταλικής φίρμας.

Όπως φανερώνει το όνομά της η μέγιστη ισχύς του V10 των 5,2 lt θα παραμείνει στα 610 PS της συμβατικής Lamborghini Huracán (την οποία οδηγούμε στο DRIVE Αυγούστου). Και παρότι την περασμένη Τρίτη πραγματοποίησε τις πρώτες της δοκιμές στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία, η Lamborghini δεν μας χάρισε καμία φωτογραφία της σε δράση.

Στη μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε βλέπουμε τη βαφή που παραπέμπει σε στρατιωτικό καμουφλάζ, μια σαφώς μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα και πιθανότατα ένα διπλό άνοιγμα στο καπό. Εικάζουμε ότι στο πίσω μέρος, με την απαραίτητη αεροτομή και το τεράστιο diffuser, η Huracán του Super Trofeo θα διαφέρει ακόμα περισσότερο από το μοντέλο παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετάβαση από τη Gallardo στη Huracán δεν είναι υποχρεωτική για τους οδηγούς του θεσμού που... έχουν χτυπηθεί από την κρίση. Το 2015 θα μπορούν να τρέχουν και οι Gallardo στο Super Trofeo, ταυτόχρονα με τις Huracán, αν και θα βαθμολογούνται ξεχωριστά.

[Πηγή: GT Spirit]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube