Ένας Έλληνας Πρωταθλητής Ευρώπης!

Ένας Έλληνας Πρωταθλητής Ευρώπης!

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης πήρε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τηλεκατευθυνόμενων Μοντέλων που διοργανώθηκε στην Ιταλία

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης πήρε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τηλεκατευθυνόμενων Μοντέλων που διοργανώθηκε στην Ιταλία.

Στην Βόρειο Ιταλία φιλοξενήθηκε τον Ιούνιο ένα από τα δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Τηλεκατευθυνόμενων Αυτοκινήτων 1/8 Buggy υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας EFRA (European Federation of Radio operated model Automobiles) στην οποία ανήκει και η Ελλάδα. Ο αγώνας συγκέντρωσε 150 οδηγούς από όλες τις χώρες της Ευρώπης και είχε μεγάλη διοργανωτική επιτυχία, ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά που έγιναν τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης, που έχει ξαναβρεθεί στην τελική φάση Ευρωπαϊκού πριν μερικά χρόνια, κατάφερε αυτή τη φορά να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, ανάμεσα σε πολύ δυνατό ανταγωνισμό, ενώ ξεκίνησε από την pole position και κέρδισε τελικά τον τελικό στην κατηγορία Senior (άνω των 40 ετών), κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης! Χρησιμοποιούσε μάλιστα και ελληνικά λάστιχα της Sigma Racing! Είναι ό,τι καλύτερο έχουν κερδίσει Έλληνες σε τέτοιο επίπεδο και αναμένουμε ανάλογα και στο μέλλον.

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης συμμετείχε με μοντέλα της XRay Fanatix και JQ και με υποστήριξη από το RadioControl.gr. Στη συνέχεια υπάρχουν στο πρόγραμμα ακόμα τρεις αγώνες στην Ευρώπη και για τα ταξίδια απαιτούνται ορισμένα έξοδα. Κάθε ενδιαφερόμενος χορηγός για ενδεχόμενη ανάλογη επιτυχία ευπρόσδεκτος στο info@radiocontrol.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube