Αυτή είναι κάλυψη ράλι! [video]

Αυτή είναι κάλυψη ράλι! [video]

Ο κάμεραμαν τραβάει εντυπωσιακά πλάνα χωρίς να δίνει δεκάρα για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

To Live Leak χαρακτηρίζει τον εικονολήπτη «γυναικολόγο» και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί.

Φανταζόμαστε ότι τον έστειλαν να καλύψει την εκκίνηση του αγώνα και του είπαν «πρόσεξε να προβάλεις το χορηγό». Κι αυτός το παράκανε. Είπε, πού υπάρχει ο λογότυπος του χορηγού; Ε, εκεί θα επικεντρωθώ.

Και πράγματι επικεντρώθηκε. Απόλυτα. Σε σημείο που ξέχασε ότι υπήρχαν και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Μόνο τα κορίτσια υπήρχαν γι’ αυτόν. Βέβαια, ο χορηγός γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο προσέλαβε τις εντυπωσιακές κοπέλες. Για να προβληθεί. Αλλά όχι κι έτσι… Άλλωστε, το Cimarrón αφέψημα είναι, κάτι σαν τσάι, όχι… sex shop!

Φανταστείτε ότι χρειάστηκε να δούμε το video κάμποσες φορές, παγώνοντας κάθε τόσο την εικόνα, για να ανακαλύψουμε για ποιον αγώνα πρόκειται. Για να μην πείτε ότι δεν σας πληροφορούμε, θα σας πούμε ότι το video «καλύπτει» το Ράλι της Πόλης του Chivilcoy, κοντά στο Buenos Aires, αγώνα που μετράει στο Ομοσπονδιακό Πρωτάθλημα Ράλι της Αργεντινής.

Now you know! Πάρτε και μια φωτογραφία του Carlos Etzel, που διακρίθηκε με το Renault του. Site αυτοκινήτου είμαστε…

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν και τα ονόματα των συμμετεχόντων στον αγώνα, μπορούν με λίγη προσπάθεια να τα διαβάσουν, καθώς προβάλλονται αχνά πάνω στις… ανατομικές εικόνες.

[Πηγή: Live Leak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube