Ατρόμητος οδηγός αναβάσεων [video]

Ατρόμητος οδηγός αναβάσεων [video]

Δείτε στο video τον Ελβετό Daniel Wittner (και σε in-car) να οδηγεί ένα VW Golf Mk1 κυριολεκτικά στο όριο –και της ανατροπής.

Ένα δίλιτρο μοτέρ φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να κάνει αυτό το Golf να «ουρλιάζει» στην πορεία προς τον τερματισμό αυτής της ανάβασης στην Ελβετία.

Ίσως να φαίνεται παράδοξο να επιλέγεις να γδύσεις ένα Golf Mk1 για να αποτελέσει το σύγχρονο όπλο σου για να κατατροπώσεις τις στροφές υψηλής ταχύτητας αυτής της πονηρής ανάβασης στην Ελβετία.

Το Golf του Daniel οπλισμένο με δίλιτρο 16βάλβιδο μοτέρ, πιθανότατα από Golf GTI Mk3, που πάνω στο ελαφρύ σασί του Mk1 φαίνεται ότι έχει γίνει υπέρ-όπλο στα χέρια του οδηγού του. Κυριολεκτικά στο όριο σε μια πλειάδα από στροφές, περνώντας σύριζα από ανισοϋψείς μπορντούρες στο δρόμο και κουρεύοντας ό,τι γρασίδι εξέχει από τα παρτέρια και φτάνοντας στο αποκορύφωμα με τους δύο τροχούς στον αέρα σε μεγάλη γωνία.

Ύστερα από την ολοκλήρωση της ανάβασης, δεν είναι σαφές τι γιορτάζει ο Daniel: Τον απίθανο χρόνο του ή ότι παρέμεινε ζωντανός. Όπως και να ’χει, αυτός ο αφανής ήρωας αξίζει το σεβασμό μας. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube