Άγιο είχε ο «ιπτάμενος» Dillon στο NASCAR [video]

Άγιο είχε ο «ιπτάμενος» Dillon στο NASCAR [video]

Κατάφερε να βγει σώος από τη σφοδρή σύγκρουση και το θεαματικό «βολ πλανέ» που έκανε με τη Chevrolet του.

Ο Austin Dillon ευχαρίστησε τη NASCAR για τις προσπάθειές της να βελτιώσει την ασφάλεια, αφού βγήκε σώος από ένα τρομακτικό ατύχημα στο τέλος του αγώνα της Talladega, την περασμένη Κυριακή.

Ο Dillon ήταν τρίτος στον τελευταίο γύρο του αγώνα, όταν έκανε τετ-α-κέ με τη Chevrolet του καθώς μαχόταν με τους Dale Earnhardt Jr και Ricky Stenhouse Jr.

Όσοι ακολουθούσαν κατάφεραν να αποφύγουν τον Dillon, όμως ο Casey Mears χτύπησε το περιστρεφόμενο αυτοκίνητο από πίσω. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η Chevrolet απογειώθηκε περνώντας πάνω από τη Ford του Mears.

Ευτυχώς προσγειώθηκε με τους τροχούς και κατάφερε να συνεχίσει για να βγει από την πίστα. Κανένας από τους οδηγούς δεν τραυματίστηκε.

«Πρέπει να ευχαριστήσω τη NASCAR για όλα αυτά που έχει κάνει για την ασφάλεια», είπε ο Dillon, που είναι επικεφαλής της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Nationwide.

«Όλα πήγαν καλά. Κατάφερα ακόμα και να επιστρέψω οδηγώντας στα pits. Οι αγώνες είναι διασκεδαστικοί όταν έχεις καλό εξοπλισμό ασφάλειας όπως εδώ και μπορείς να τα δώσεις όλα».

Από τα replay φάνηκε ότι ο Dillon και ο Stenhouse τελικά δεν ακούμπησαν, αλλά οι αεροδυναμικές διαταραχές καθώς διασταυρώθηκαν οι πορείες τους αποσταθεροποίησαν τη Chevrolet.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube