5ος & 6ος αγώνας GTCC και Drift Cup στην Τρίπολη

5ος & 6ος αγώνας GTCC και Drift Cup στην Τρίπολη

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης αυτή την Κυριακή θα φιλοξενήσει τα αυτοκίνητα του πρωταθλήματος GTCC και του Drift StartLine Cup.

Μετά από τέσσερις αγώνες σε πίστες καρτ το GTCC μεταφέρεται στην σαφώς πιο ενδιαφέρουσα πίστα του αεροδρομίου της Τρίπολης για τον 5ο και τον 6ο αγώνα της φετινής χρονιάς. Πλαισιώνονται μάλιστα από τον 5ο αγώνα του κυπέλλου drift της λέσχης StartLine.

Όσοι επισκεφτούν το αεροδρόμιο της Τρίπολης αυτή την Κυριακή θα απολαύσουν γρήγορα περάσματα από τους συμμετέχοντες του GTCC και εντυπωσιακά drift από τα αυτοκίνητα του Drift StartLine Cup. Οι αγώνες ξεκινάνε στις 10:00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το μεσημέρι. Δείτε παρακάτω ένα video, χαρακτηριστικό του ρυθμού που κινούνται τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του GTCC στην πίστα της Τρίπολης.

Ο θεσμός του GTCC δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής κάθε αυτοκινήτου και κάθε οδηγού σε χρονομετρημένους αγώνες. Αρκεί ένας καλά στερεωμένος πυροσβεστήρας και ένα κράνος για να τρέξει κάποιος με το καθημερινό Ι.Χ. του σε έναν αγώνα του θεσμού, σε κάποια κλάση της κατηγορίας Tuning, κόντρα σε αυτοκίνητα με παραπλήσια αναλογία kg/PS με το δικό του.

Τα πιο εξελιγμένα αυτοκίνητα εντάσσονται στην κατηγορία Special και σε τρεις κλάσεις βάσει κυβισμού. Τα πραγματικά θηρία που μπορεί να μην έχουν καν άδεια κυκλοφορίας για δρόμο συμμετέχουν στην Open, ενώ η κατηγορία Saloon φιλοξενεί όσα πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας της FIA, όπως τα αγωνιστικά που τρέχουν σε αγώνες ταχύτητας, αναβάσεις και ράλι.



[Πηγή: GTCC]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube