2ο Athens Rally Sprint στον Αγ. Μερκούριο αυτό το Σάββατο

2ο Athens Rally Sprint στον Αγ. Μερκούριο αυτό το Σάββατο

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία πραγματοποιείται και πάλι ένας αγώνας ράλι στην πιο αγαπημένη ειδική διαδρομή της Αττικής.

Χαμόγελα σκόρπισε στον ταλαιπωρημένο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα η είδηση της διοργάνωσης του φετινού Athens Rally Sprint στη θρυλική Ε.Δ. του Αγ. Μερκούρη αυτό το Σάββατο, η οποία συγκέντρωσε τελικά 76 συμμετοχές.

Το 1ο Athens Rally Sprint ήταν μια πρωτότυπη ιδέα αφού είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2013 μέσα στο Αεροδρόμιο Ελληνικού. Αλλά μάλλον το 2ο, που διοργανώνεται αυτό το Σάββατο στον «Μερκούρη», θα είναι ακόμα πιο απολαυστικό για θεατές και αγωνιζόμενους.

Η ασφάλτινη ειδική των 14,8 km, από την οποία οι αγωνιζόμενοι θα περάσουν δύο φορές, ξεκινά από τον οικισμό Σφενδάλη στη Μαλακάσα, περνά δίπλα από την Ιπποκράτειο Πολιτεία και έξω από τα πρώην βασιλικά ανάκτορα Τατοΐου και καταλήγει στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 26 Απριλίου, ενώ ο δρόμος θα έχει κλείσει από τις 8:00.

Ένας αγώνας στον «Μερκούρη» μετά από τόσα χρόνια είναι μια καλή αφορμή για να ετοιμάσουν τα αυτοκίνητά τους πολλοί αγωνιζόμενοι που είχαν απομακρυνθεί από το σπορ. Έτσι αύριο θα απολαύσουμε 76 αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και κλάσεων, και κόντρες βετεράνων οδηγών με τους νέους του αθλήματος. Δείτε αναλυτικά τα 76 πληρώματα (αρχείο pdf) που θα συμμετάσχουν στο 2ο Athens Rally Sprint.

Στην ιστοσελίδα του σωματείου Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. που διοργανώνει τον αγώνα υπάρχουν αναρτημένες μεταξύ άλλων και οι προσβάσεις των θεατών.



[Πηγή: Ο.Μ.Α.Ε. / Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube