17 αερόψυκτες Porsche 911 στο αφρικανικό ράλι των 5.000 km [video]

17 αερόψυκτες Porsche 911 στο αφρικανικό ράλι των 5.000 km [video]

Απολαύστε 17 κλασικές αγωνιστικές Porsche 911 στο Ράλι της Ανατολικής Αφρικής, σε ένα επικό video 47 λεπτών.

Η Tuthill Porsche είναι ένα από τα πιο γνωστά συνεργεία Porsche, που συντηρεί και υποστηρίζει κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα για άσφαλτο και χώμα. Έχουν ομολογκάρει μια 911 GT3 για το WRC, αλλά εκεί που εξειδικεύονται είναι στα χώματα της Αφρικής.

Το Ράλι Σαφάρι Ανατολικής Αφρικής είναι ένας αγώνας 5.000 km, σε μια διαδρομή που περνά από την Κένυα και την Τανζανία. Θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς άνθρωποι και μηχανές πιέζονται στο απόλυτο όριο της αντοχής τους.

Δείτε ακόμη Οδηγούμε την Porsche 911 GT3

Η Tuthill συμμετέχει στον αγώνα με μια αρμάδα αγωνιστικών αερόψυκτων Porsche 911, συνολικά 17 τον αριθμό. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν προετοιμαστεί αναλόγως, ώστε να αντέξουν τις δυσκολίες του αγώνα. Είναι εξοπλισμένα με προστατευτικές ποδιές, bull bars και ειδικές αναρτήσεις. Από εκεί και πέρα, την διαφορά την κάνει ο άνθρωπος. Μπορεί να έχουν όλα τα εξειδικευμένα εργαλεία, αλλά και η ματσόλα πάει... σύννεφο.

Απολαύστε σε αυτό το video 47 λεπτών ένα πραγματικό έπος. Έναν σκληρό αγώνα ανθρώπων και μηχανών, ένα ταξίδι στο χρόνο, τότε που τα ράλι ήταν μια ρομαντική περιπέτεια.

Πηγή R&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube