Στο νοσοκομείο ο Michael Schumacher - Τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι

Στο νοσοκομείο ο Michael Schumacher - Τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι

Ο Michael Schumacher έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ατύχημα είχε ο 44χρονος 7 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Michael Schumacher, ενώ έκανε σκι στο Μέριμπελ των Γαλλικών Άλπεων. Τα γαλλικά μέσα αναφέρουν ότι έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι.
 
Άπαντες περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για να μάθουν τη σοβαρότητα της κατάστασης του Γερμανού ο οποίος είναι ιδιοκτήτης Σαλέ στο Μέριμπελ.
 
Ο γενικός διεθυντής της πίστας του Μέριμπελ δήλωσε: "Τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε πάνω σε βράχο. Φορούσε κράνος και ήταν σοκαρισμένος αλλά είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ με ελικόπτερο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό".
 
O Schumacher έκανε πολύ συχνά σκι, ακόμη και τα χρόνια που ήταν εν ενεργεία πιλότος. Ο  Γερμανός εγκατέλειψε για δεύτερη φορά την Formula 1 το 2012 αλλά δεν είχε εγκαταλείψει τον κόσμο του αυτοκινήτου. 
 
[Πηγή: newsit.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube