Οπερατέρ «έφαγε» τον τροχό του Webber στο κεφάλι!

Οπερατέρ «έφαγε» τον τροχό του Webber στο κεφάλι!

Στο σημερινό Grand Prix Γερμανίας συνέβησαν περιστατικά που δεν συναντάμε συχνά σε αγώνες της Formula 1

Το περιστατικό με την Marusia του Jules Bianchi, που «επέστρεψε» ακυβέρνητη στην πίστα με την όπισθεν δεν ήταν το μοναδικό περίεργο περιστατικό στο σημερινό αγώνα της Formula 1, στην πίστα του Nürburgring. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός pit stop του Mark Webber, στο οποίο οι μηχανικοί της Red Bull δεν έσφιξαν σωστά τον πίσω δεξιό τροχό του μονοθεσίου, με αποτέλεσμα να φύγει και να τραυματίσει στο κεφάλι έναν οπερατέρ.

Ο άτυχος οπερατέρ της FOM (εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά και εμπορικά δικαιώματα της F1) είχε γυρισμένη την πλάτη του εκείνη την ώρα καταγράφοντας την αποχώρηση του Kimi Raikkonen από τα pit και δεν είδε τον τροχό του Webber να έρχεται κατά πάνω του. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί ένα χτύπημα στο κεφάλι και να πέσει στο έδαφος.

Ο άτυχος οπερατέρ μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρείο της πίστας και από εκεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί διάσειση και είχε κάποια σπασμένα πλευρά. Η ομάδα της Red Bull από την άλλη έφαγε 30.000 δολάρια πρόστιμο από την FIA, για επικίνδυνη απελευθέρωση μονοθεσίου από τα pit.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube