Οι Φιλανδοί στέλνουν τον Kimi Raikkonen στη Ferrari

Οι Φιλανδοί στέλνουν τον Kimi Raikkonen στη Ferrari

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Kimi Raikkonen να επιστρέφει στη Ferrari πληθαίνουν

Φαίνεται πως το πιο καλά κρυμμένο μυστικό στα paddock της Formula 1 αυτή την περίοδο, είναι πως ο Kimi Raikkonen έχει πάρει τις αποφάσεις του, όσον αφορά την ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του 2014. Και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του η ομάδα αυτή είναι η Ferrari.

Σε δημοσίευμά της, η φιλανδική εφημερίδα Ilta Sanomat, υποστηρίζει ότι ο Kimi Raikkonen έχει έρθει σε συμφωνία με την Ferrari και θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε το 2007 μοναδικό του πρωτάθλημα στην Formula 1.

Το δημοσίευμα στηρίζεται σε διαρροές από το περιβάλλον του Raikkonen και αποκρυπτογραφεί αν θέλετε και την περίεργη δήλωση που είχε κάνει ο ίδιος στο Grand Prix Ουγγαρίας όπου είχε υποστηρίξει ότι «όποια και αν είναι η απόφαση, μπορεί να φαντάζει χαζή σε κάποιους, αλλά εγώ μπορεί να νοιώθω ότι είναι η σωστή».

Αυτό που παραμένει άγνωστο προς το παρόν είναι ποιον θα αντικαταστήσει στη Scuderia ο Φιλανδός, εάν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα. Ο Fernando Alonso δεν έχει κρύψει πως αναζητά ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο και οι σχέσεις του με την ομάδα δεν βρίσκονται και στο καλύτερο σημείο τους, παρά τις διαψεύσεις. Την έξοδο από την ομάδα όμως αντικρίζει και ο Fellipe Massa ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει την ομάδα με τα φετινά του αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube