O Ricciardo παίρνει τη θέση του Webber στη Red Bull

O Ricciardo παίρνει τη θέση του Webber στη Red Bull

H δήλωση του Horner ότι η Red Bull εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του Daniel Ricciardo στο Silverstone ίσως να φωτογραφίζει τον αντικαταστάτη του Webber.

Μερικές φορές αρκούν λίγες λέξεις για να δεις το πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Ο Ch.Ηorner απλώς δήλωσε ότι οι επιδόσεις του Ricciardo στο Silverstone εντυπωσίασαν την ομάδα των "ταύρων". 

Ο Daniel, γέννημα - θρέμα της Red Bull, έχει σημειώσει φέτος πολύ καλές επιδόσεις με τα χρώματα της Toro Rosso και δεν αποκλείεται μεθαύριο Πέμπτη, στο πλαίσιο του Γκραν Πρι στο Σπα, να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της μεταπήδησής του δίπλα στον Vettel, εκτός αν η ομάδα θελήσει να περιμένει μέχρι τον αγώνα στην Ιταλία. Ο Γερμανός μάλλον πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος από αυτήν την εξέλιξη, δεδομένου ότι τα ονόματα που μέχρι τώρα ακούγονταν ότι θα πάρυν τη θέση του Webber στην ομάδα (Alonso και Κimi) δεν ήταν και ό,τι καλύτερο σε επίπεδο ανταγωνισμού που θα μπορούσε να του τύχει. 

Την ίδια στιγμή, ο Steve Robertson, μάνατζερ του Raikkonen, βάζει και αυτός το λιθαράκι του στην φημολογία για τον αντικαταστάτη του Webber τονίζοντας πως ο "Iceman" δεν πρόκειται να οδηγεί για τη Red Bull το 2014. Mάλιστα αποκαλύπτει πως έγιναν συζητήσεις με την ομάδα, αλλά δεν κατέληξαν πουθενά.

Ωστόσο το θέμα είναι που θα βρίσκεται το 2014 ο Φινλανδός, με δεδομένο πως η Lotus τον θέλει στις τάξεις της, όμως για να τον διατηρήσει πρέπει πρώτα να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα και να αποκτήσει τη ρευστότητα που της λείπει και η οποία είχε γίνει αιτία δυσαρέσκειας του Raikkonen απέναντι στην ομάδα. Δυσαρέσκεια που έχει να κάνει όχι μόνον με την αμοιβή του Kimi αυτήν καθαυτήν, αλλά και με τη δυνατότητα της ομάδας να του προσφέρει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. 

Οπως και νάχει λοιπόν το θέμα Kimi έκλεισε για τους "ταύρους" και αναμένουμε να δούμε τι θα ειπωθεί στο παρασκήνιο του Γκραν Πρι στο Βέλγιο για τον αντικαταστάτη του Webber.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube