O Max Verstappen δοκιμάζει το νέο video game "F1 2017" [video]

O Max Verstappen δοκιμάζει το νέο video game "F1 2017" [video]

Λίγο πριν την εκκίνηση του Βρετανικού GP, ο πιλότος της Red Bull δοκιμάζει και αξιολογεί το επερχόμενο, νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι

Καθώς πλησιάζει η 25η Αυγούστου, η ημερομηνία όπου θα λανσαριστεί επίσημε το F1 2017, ο Max Verstappen είχε την ευκαιρία να γυρίσει την «κοντή» εκδοχή της πίστας του Silverstone στο «τιμόνι» της φετινής Red Bull, αλλά και της κλασικής RB6 του 2010, που δεν είχε ποτέ οδηγήσει.

Σύμφωνα με τον «Ιπτάμενο Ολλανδό», το νέο παιχνίδι έχει καταφέρει να πιάσει κάποιες από τις διαφορές των μονοθεσίων του 2017 σε σχέση με τα παλιότερα. Τα φετινά μονοθέσια παράγουν πολύ μεγαλύτερη κάθετη αεροδυναμική πίεση και, σύμφωνα με τον Max, αυτό έχει αποδοθεί στο παιχνίδι με υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές και πιο δύσκολη οδήγηση, που απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια.

Όπως μάθαμε, το νέο παιχνίδι θα περιλαμβάνει και την επιλογή οδήγησης κλασικών μονοθεσίων από προηγούμενες χρονιές, όπως είναι η Red Bull RB6 που πήρε τον τίτλο του 2010 με τον Sebastian Vettel – τον πρώτο από τους τέσσερις στη σειρά του Γερμανού. Το 2010 ο Verstappen ήταν 13 ετών και μόλις ξεκινούσε διεθνείς αγώνες καρτ, οπότε δεν είχε βέβαια την ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο F1. Όμως μπόρεσε τώρα να δει τις διαφορές που είχε η RB6 με την RB13 που οδηγεί σήμερα.

Φυσικά, όταν κυκλοφορήσει το F1 2017, ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσει κανείς είναι με το τιμόνι, το μπάκετ και την πενταλιέρα, όμως δεν θα είναι άσχημα και με ένα απλό πληκτρολόγιο ή controller.

[Πηγή: F1 Games from Codemasters]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube