Ο Kobayashi τρακάρει μια F1 υπό βροχή στη Μόσχα [video]

Ο Kobayashi τρακάρει μια F1 υπό βροχή στη Μόσχα [video]

Στην ολισθηρότητα του δρόμου λόγω βροχής και σε ένα σαμαράκι οφείλεται η έξοδος του Kamui Kobayashi με μονοθέσιο Ferrari F60 του ’09.

Ο Kamui Kobayashi δεν είχε την τύχη με το μέρος του όταν, στα πλαίσια του φετινού «Moscow City Racing», προσπάθησε να εντυπωσιάσει το κοινό με το μονοθέσιο της Ferrari που οδηγούσε.

Η βροχή που έπεφτε ασταμάτητα στη Μόσχα είχε μετατρέψει τον -δημόσιο- δρόμο σε πίστα πατινάζ. Ο Kamui Kobayashi, στην προσπάθειά του να ευχαριστήσει το κοινό με τις νότες που παράγει ένας κινητήρας F1 κοντά στον κόφτη, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου της Ferrari που οδηγούσε και κατέληξε στις προστατευτικές μπαριέρες. Η Ferrari βέβαια ήταν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, κι έτσι μέσα σε 20 λεπτά ο Kobayashi βρισκόταν και πάλι πίσω από το τιμόνι, του εφεδρικού μονοθεσίου αυτή τη φορά, για να συνεχίσει την επίδειξη.

Ένα τέτοιο γεγονός δεν γίνεται να παραμείνει κρυφό, και πράγματι το YouTube υπάρχει πλήθος ερασιτεχνικών βίντεο που δείχνουν το ατύχημα από κάθε πιθανή γωνία. Αλλά και η ίδια η Ferrari, στο επίσημο video που ετοίμασε για το Moscow City Racing, δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει και τη στιγμή της πρόσκρουσης του Kobayashi.

Δείτε το τρακάρισμα του Kamui Kobayashi στο σημείο 1:50 του βίντεο που ακολουθεί.

[Πηγή: Autosport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube